Skip to content

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, colaboratorii noștri Școala pentru sănătate prin mișcare SANpitic au organizat concursul de inot Cupa Sfântul Nicolae.

Au fost inscriși 50 de copii de la 6 grădinițe, iar intrecerea a avut loc pe grupe de vârstă, criteriu in funcție de care au fost gândite și probele.

Am ajuns acolo in mijlocul uneia dintre probe, iar atmosfera creată atât de copii cât și de părinți mai mai că mi-a smuls câteva lacrimi 🙂 Părinți care au venit imbrăcați cu tricouri cu numele copiilor, bannere cu Hai Sofia :), copii care iși susțineau colegii de grădi… ce mai… o atmosferă extraordinară. Am strigat, am aplaudat și am luat și premii. La categoria Copii născuți in 2009 și mai mici am ocupat tot podiumul, iar la celelalte categorii am luat cel puțin câte o medalie adevărată, căci la final toți copiii au primit medalii și diplome.

Grădinița Heidi a luat locul I intre grădinițe, pentru numărul de puncte acumulat, deci le mulțumim copiilor. In plus, am primit și un trofeu pentru promovarea sportului ca mijloc de menținere a stării de sănătate. Deci, putem să ne facem vitrină pentru medalii și trofee 🙂

Cel mai important este că copiii s-au simțit minunat, iar acest lucru il confirmă și mama Mariei și a Alei:
Trebuie sa mentionez ca fetele au fost foarte incantate sambata. Mai ales pentru ca au primit doua medalii, una de bronz si una de „aur” – ati avut o idee super in alegerea culorii 🙂 . Si mie mi-a placut, mai ales atmosfera din timpul concursului. Entuziasmul cu care fiecare isi incuraja prietenii, cunostintele sau chiar si pe cei pe care nu-i cunosteau era molipsitor (cand nu mai stiau pentru cine sa scandeze, a ramas doar „hai! hai! hai!” genera)l! 🙂 Probabil ca o parte din acest entuziasm sta si in firea copiilor nostri, dar sunt sigura ca si educatia pe care o primesc in gradinita si la cursurile Sanpitic le dezvolta spiritul de echipa si placerea de a participa la concursuri.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top