Skip to content

Dragi părinți de pitici,

suntem taaaaaare bucuroși să vă împărtășim noutățile de la Heidi, mai ales că avem un proiect nou, conceput pentru copiii între 1 și 3 ani.

Cu siguranță ați auzit deja de Clubul Piticilor, acest atelier grozav care de mulți ani îi ajută pe copii să se pregătească pentru momentul în care vor cunoaște grădinița.

Știm câte provocări poate aduce acomodarea la creșă sau la grădiniță și ne entuziasmăm de fiecare dată să vedem cum, după primele întâlniri, copiii se obișnuiesc cu o încăpere plină de alți pitici și părinții lor și se bucură de prezența celorlalți, de materialele senzoriale pe care le au la dispoziție, învață rutina fiecărei ședințe și participă din ce în ce mai implicați la fiecare activitate de grup.

Din ianuarie începem anul cu joacă și cu grupe noi și dorim să vă oferim ocazia de a fi primii care se înscriu, așa că ne-ar ajuta să răspundeți cu un mail dacă sunteți interesați și dacă ați prefera ca atelierul la care participați să aibă loc dimineața sau seara.

Șiiii ne bucurăm și mai tare să vă anunțăm că tocmai am terminat de construit cel mai cerut kit de către părinții de pitici, kitul Omuleț, un proiect care ne e tare drag și care a fost în mintea noastră în ultimii doi ani.

Omuleț este o cutie distractivă care conține patru tăvi, iar descoperirea materialelor din fiecare va fi o surpriză foarte plăcută pentru cei mici, venind cu nenumărate posibilități de activități senzoriale educative. Bine, le-am numărat, sunt peste 70 și cu siguranță vom mai adăuga pe măsură ce se joacă din ce în ce mai mulți copii cu el.

Experiența Omuleț începe cu urmărirea unui material video de aproape două ore în care Daiana prezintă perioadele senzitive ale acestei vârste, cum să ajutăm copiii să-și folosească potențialul maxim în dezvoltarea cognitivă, ce fel de program creăm în viața toddlerului nostru și cum îl pregătim cât mai bine pentru acomodarea la creșă sau grădiniță.

Materialul video poate fi achiziționat separat de kit pentru a fi urmărit, iar dacă abia apoi hotărâți să luați și kitul, veți avea parte de un voucher din prețul acestuia. Mai multe detalii găsiți pe site.

Ne bucurăm că există această comunitate a părinților care, la fel ca echipa Heidi, pun inimă în toate și suntem taaare mândri că am reușit să construim piesă cu piesă Omulețul, un prilej de joacă și învățare în viața celor mici și, credem noi, cel mai fain cadou educativ pe care îl puteți face copiilor de 1-3 ani din viața voastră.

Cum arată kitul Omuleț? Iată!

Sărbători fericite și spor la joacă!

 

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top