skip to Main Content

Dragă părinte,

ne bucurăm că îți dorești să facem echipă. Iată ce trebuie să știi despre Înscrieri.

Pentru anul școlar 2022-2023 nu avem locuri disponibile, dar te poți înscrie pe lista de așteptare de AICI pentru cazul în care se eliberează locuri.

Înscrierile pentru anul școlar 2023-2024 se vor desfășura după cum urmează:

Etapa I (21.02 – 06.03 2023) 

  • reînscrierea copiilor care frecventează în prezent Creșa și Grădinița Heidi
  • înscrierea fraților celor care frecventează în prezent Creșa și Grădinița Heidi

Etapa II (13.03 – până la ocuparea locurilor) – aici ne aflăm acum

  • înscrierea celor care frecventează Clubul Piticilor
  • înscrierea celor de pe lista de așteptare. Te poți înscrie și tu AICI.

Locuri disponibile în anul școlar 2023-2024, înainte de Etapa I:

Creșă (1 an și 6 luni – 2 ani și 6 luni): locuri

Grupă mică mică (2 ani și 6 luni – 3 ani): 2 locuri

Grupă mică (3 ani): 2 locuri

Grupă mare (5-6 ani): 1 loc

În cazul în care nu se reînscriu toți copiii care frecventează în prezent Creșa/Grădinița Heidi, numărul de locuri disponibile va fi mai mare.

Dacă ești pe lista de așteptare și avem suficiente locuri libere, vei fi contactat telefonic de către noi (până pe 15 aprilie) pentru a demara procesul de înscriere, care constă în completarea actelor (fișă de înscriere și contract, furnizate de grădiniță), respectiv achitarea taxei de înscriere și a avansului.

Dacă ești părinte prevăzător și dorești să te înscrii pe lista pentru anul școlar 2024-2025, o poți face completând formularul de AICI. În următorul an școlar vom avea minim 70 de locuri disponibile.

Prin completarea formularului de mai sus, îți dai acordul pentru a figura în baza noastră de date, urmând să te contactăm în cazul eliberării unui loc pentru a programa o vizită. Până atunci te invităm să vizionezi turul virtual.

Să ne auzim cu bine!

*înscrierea pe lista de așteptare NU garantează un loc la grădi/creșă. Ești contactat în funcție de locurile disponibile.

**în urma înscrierii pe lista de așteptare, vei primi un e-mail de confirmare. Dacă nu l-ai primit, te rugăm să completezi formularul din nou.

***frații copiilor care deja frecventează grădinița/creșa Heidi, respectiv cei care frecventează Clubul Piticilor, au prioritate.

Back To Top