Skip to content

Dragă părinte,

ne bucurăm că îți dorești să facem echipă. Iată ce trebuie să știi despre Înscrieri.

Înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 vor începe în 18 martie 2024. Vor fi contactați cei care au completat formularul de AICI. Dacă nu l-ai completat încă, o poți face oricând.

Locuri disponibile:

  • grupă creșă 1.6 – 2 ani: 17 locuri
  • grupă mică mică 2 – 3 ani: 34 locuri
  • grupă mică 3 – 4 ani: 34 locuri
  • grupă Montessori: 10 locuri
  • grupă mijlocie și grupă mare: vom comunica număr de locuri disponibile după perioada de reînscriere a copiilor care frecventează în prezent Grădinița Heidi

Pentru anul școlar 2023-2024 nu mai avem locuri disponibile, dar te poți înscrie pe lista de așteptare de AICI pentru cazul în care se eliberează locuri.

Prin completarea formularului de mai sus, îți dai acordul pentru a figura în baza noastră de date, urmând să te contactăm în cazul eliberării unui loc pentru a programa o vizită. Până atunci te invităm să vizionezi turul virtual.

Să ne auzim cu bine!

*înscrierea pe lista de așteptare NU garantează un loc la grădi/creșă. Ești contactat în funcție de locurile disponibile.

**în urma înscrierii pe lista de așteptare, vei primi un e-mail de confirmare de la Google. Dacă nu l-ai primit, te rugăm să completezi formularul din nou.

***frații copiilor care deja frecventează grădinița/creșa Heidi, respectiv cei care frecventează Clubul Piticilor, au prioritate.

Back To Top