Skip to content
Servus Raluca,
Vreau sa iti impartasesc cateva dintre experientele avute in Saint Louis, USA.
Prima mea impresie, avuta chiar in ziua in care am ajuns a fost: „Wow! Este exact ca in filme!”. Am facut aceasta asemanare cand am vazut strazile, cu multe benzi, de o culoare bej si tirurile ca in desene.
Mi-a placut sa particip la conferinta ISDC 2017 pentru ca am interactionat cu copii si cu oameni de seama din toata lumea. De asemenea, ma bucur ca am avut ocazia sa ne prezentam proiectul in fata unor cercetatori si ca am facut cunostiinta cu Al Globus, coordonatorul proiectului NASA, la posterul nostru. Tot acolo, am impartit materiale promotionale si am prezentat macheta, care ne-a insotit in aceasta calatorie si care a fost apreciata de multi dintre cei care au vazut-o. Am participat la diferite activitati si prezentari din cadrul conferintei care au fost interesante si mi-au imbogatit cunostiintele. Festivitatea de premiere din ultima zi a fost emotionanta si am fost rasplatiti pentru munca noastra.
In afara de conferinta, am vizitat bineinteles si orasul Saint Louis. Nu este un oras prea mare, dar prezinta si el cladiri inalte si impunatoare. Cea mai reprezentativa pentru acest oras este un arc inalt, de pe malul raului Mississippi. Am urcat pana in varful acestuia, de unde am avut parte de o priveliste minunata! Saint Louis este un oras linistit, unde am petrecut o saptamana de exceptie!
Multumesc inca o data pentru sponsorizare,
Ioana
Ioana este în clasa a VI-a.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top