Skip to content

Înot şi schi cu Şcoala de Sănătate prin mişcare SANpitic

Copiii de la Heidi pot participa la cursurile de schi şi/sau de înot organizate de Şcoala de Sănătate prin mişcare SANpitic. Şcoala este coordonată de Silviu Cioroiu şi Roxana Buzescu.

Silviu Gabriel Cioroiu este medic cu specializarea Medicină de familie, dar pentru că înoată de la vârsta de 10 ani şi iubește sportul, a făcut şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Pentru că a avut ocazia să participe ca Expert Medical Outdoor Education într-un proiect European, a dorit să transfere în practică toate cunoştinţele şi studiile pe care le-a realizat până acum. Deoarece teoria fără o aplicaţie folositoare în viaţa de zi cu zi nu are nici o valorare, a realizat nenumărate tabere, cantonamente, drumeţii şi activităţi outdoor cu copii de diferite vârste.
Roxana Buzescu a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea Baschet. A lucrat cu copiii şi mai apoi cu studenţii. Doctoratul în pedagogie şi studiile realizate în toţi aceşti ani într-o nouă direcţie – Outdoor Education – au determinat-o să se reîntoarcă la copii, să încerce să participe alături de educatorii lor, la dezvoltarea lor, armonizând partea psiho-motrică cu comportamentul şi adaptabilitatea la situaţii noi prin joc şi activităţi Outdoor. Roxana are 43 de ani şi doi băieţi Alexandru şi Andrei, de 16 şi respectiv 11 ani.

Detalii organizatorice: copiii sunt preluaţi de la grădiniţă, transportaţi la bazin / în Poiana Braşov, iar după cursuri sunt aduşi înapoi la grădiniţă.


Back To Top