skip to Main Content
DAIANA RALUCA BENGA
psiholog, director general
Daiana a preluat Grădinita Heidi în 2004. În prezent, se ocupă mai mult de partea educativă, de formarea personalului și de relatia cu părintii. Este licentiată în știinte economice și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, formator, asistent de educatoare Montessori și Instructor de Aware Parenting. Mai multe detalii despre ea găsești aici.

CARMEN DUȚĂ
asistent manager

Carmen are 51 de ani, este de profesie inginer și a lucrat în proiectare și în domeniul administrativ. Are o fată de 23 de ani și îi place să citească, iubește vara și muzica formației Queen. Este de departe cel mai bine organizată dintre noi toți.
LARISA GHIȚĂ
asistent manager

Larisa a studiat marketingul la Facultatea de Ştiinţe Economice din Braşov şi a lucrat 8 ani în retail. Odată cu apariţia celor doi copii a descoperit că-i place să se joace cu cei mici şi s-a decis să se implice în educaţie. A început cu cursuri la Academia Heidi, apoi a continuat ca asistent de educator tot la Heidi. Din 2021 a devenit asistent manager. Are grijă de resursele umane și de relațiile Heidi cu toate instituțiile statului cu care aceasta colaborează (DSP, DSV, ISU, ITM, AJOFM etc).

OANA DRĂGULOIU
educatoare
Oana este absolventă a Liceului Pedagogic din Bârlad și a Facultătii de Finante, Bănci și Contabilitate din Brașov și este educatoare la grădinita Heidi din 2007. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspundea: “invătătoare sau educatoare”. Are formare în management educational, gradul II didactic și a participat la numeroase cursuri de formare. Este instructor de Sandtray Play in Education și de Germană prin artă al Academiei Heidi, iar timp de 3 ani a coordonat Seara de povești.
IOANA IFROSE
educatoare

Ioana, mamă a unei fetiţe de 3 ani,  este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializare  Învățământ Primar și Preșcolar din 2011 și tot de atunci a reînceput joaca la grădiniță. De-a lungul acestor ani a predat la două grădinițe cu predare în limba germană.

A fost și este în continuare o mare iubitoare de pictură. A început ca mulți alți copii cu mâzgălitul pereților, apoi a urmat cursuri de pictură la Școala Populară de Arte și a avut câteva expoziții prin diverse localuri din Brașov. Este pasionată și de arta fotografică și încă foloseşte un aparat pe film. Îi place să se joace cu lutul.

ADRIANA BARBU
educatoare Montessori
Adriana este absolventă a Liceului Pedagogic și a Facultăţii de Sociologie şi Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov. Timp de 8 ani a făcut parte din echipa Teatrului Ion Creangă Bucureşti mai întâi ca sociolog, apoi ca Şef Departament Management Educaţional şi PR .
A absolvit cursul de educator Montessori organizat de MIB (Montessori Institute of Bucharest), iar din septembrie 2015 s-a alăturat echipei Heidi.
Îi plac drumeţiile montane, literatura, opera, teatrul şi călătoriile.
Unul din citatele preferate este: The longest journey starts with a single step.
LOREDANA HUTIUC
educatoare

Loredana este educatoare la grădinita Heidi din 2010 și lucrează cu copii din 2008. A absolvit Facultatea de Litere, specialitatea Filologie, grupa română-germană și un masterat în “Literatură și comunicare”. Apoi a realizat ce își dorește cu adevărat și a absolvit și Facultatea de Știintele Educatiei – Învățământ primar și preșcolar. Conduce un aftershool și este din când în când instructor al Academiei Heidi pentru cursul Germană prin artă. Îi plac teatrul, opera și să călătorească și crede că arta îi ajută pe copii să iși dezvolte personalitatea, să capete încredere în ei și să comunice mai bine.

MIHAELA RÂȘNOVEANU
educatoare
Mihaela și-a început cariera în lucrul cu copiii în Germania, imediat după ce a obtinut un certificat european de cunoaștere a limbii germane. Face parte din echipa Heidi din 2008 și este absolventă a Facultății de Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Are doi copii la școală și este pasionată de grădinărit, fiind responsabilă cu grădina noastră de legume. Mihaela este și instructor al Academiei Heidi, ținând cursuri de Germană prin artă. De asemenea, alături de Cristina, organizează petreceri pentru copii în cadrul grădiniței.
CRISTINA JINGOI
educatoare
Cristina face parte din echipa Heidi din 2007 și este absolventă a Facultății de Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Inainte de a veni la Heidi a lucrat ca profesor de germană și engleză la liceu și ca ghid turistic la Cetatea Rasnov. A participat la aproape toate cursurile și conferințele dedicate părinților din cadrul Academiei Heidi. Cristina este instructor al Academiei Heidi, ținând cursuri Germană prin artă. De asemenea, alături de Mihaela, organizează petreceri pentru copii în cadrul grădiniței.
MĂDĂLINA MATICIUC
educatoare

Mădălina este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului primar şi preşcolar și a unui master în Psihopedagogia preşcolarităţii mici şi timpurii. Face parte din echipa Heidi din 2016. Îi place să citească și să stea la povești cu toată lumea… mare și mică.

ANDREEA BĂNICĂ
educatoare
Andreea este absolventă a Colegiului Universitar Pedagogic Institutori și deținătoare de Sprach Diplom. A lucrat ca educatoare la Heidi timp de 6 ani. După o pauză de 3 ani, pe care i-a petrecut în Cipru, și încă 2 ani pe care i-a petrecut alături de primul ei fiu, Codrin, s-a reîntors la copii în 2015. E pasionată de pictură și o luptătoare îndârjită pentru drepturile animalelor.
ANCUȚA GROSAN
educatoare creșă
Ancuța este absolventă a Şcolii Postliceale de educator-puericultor, promoţia 1993 și deţine diploma de educator-puericultor atestată de  The National Nursery Examination Board, UK. A lucrat timp de 10 ani la Leagănul pentru copii nr 3 din Bucureşti, iar apoi, în urma transformării acestuia în Complexul Social de Servicii Sfântul Andrei, timp de 8 ani a fost educator-puericultor la Centrul de zi – Creşă. A lucrat și în Brașov la o creșă privată. A participat la diverse cursuri de perfecţionare continuă şi la un schimb de experienţă în creşe şi grădiniţe din Anglia. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani. Iubește copiii şi practică această meserie cu răbdare, ajutându-i în procesul lor de tranziţie de la o etapă la alta. Iubește și plimbările în natură şi muzica.
CRISTIANA PLEȘCAN
educatoare

Cristiana Ioana Pleşcan este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Stiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar și face parte din echipa Heidi de 3 ani. Înainte de a urma cursurile acestei facultăţi, Cristiana a făcut voluntariat timp de 2 ani la un club de copii, acolo dându-şi seama că asta ar vrea să facă de acum încolo. Cristianei îi place să citească, să călătorească cât mai mult şi cât mai departe şi totodată să fotografieze natura.

MĂDĂLINA BULARCA
educatoare

Mădălina Bularca are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și
Știintele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar. A
interacționat cu copii de diferite vârste la un loc de joacă pentru copii la care a lucrat înainte de a face parte din echipa Heidi.
Este o persoană veselă, sociabilă, răbdătoare și adoră joaca cu cei mici.
Îi place să petreacă timpul liber cu familia, dar totodată, să călătorească și
să citească.

PAVLINA GHERLOVAN
educatoare

Pavlina are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Pedagogie, dar
și absolventă a Facultății de Psihologie (și-a folosit puterile magice ca să le facă pe
ambele). Este începătoare în lucrul cu copiii, iar experientele cu ei sunt legate de
practica din timpul facultății, de distracțiile cu copiii prietenilor precum și de
perioada pe care a petrecut-o până acum în cadrul grădiniței Heidi. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani și pe cel de 3-6 ani. În timpul liber
îi place să se plimbe, să coloreze și să citească multe povești pentru a-și alimenta
puterile magice.

ADELINA CĂLIN
asistent educatoare

Adelina are 23 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Litere,
specializarea română-germană. A făcut voluntariat 1 an într-un centru pentru copii defavorizați şi practică in gradinită. Aceste experiențe au convins-o că locul ei este lângă cei mici, motiv pentru care iubeşte să fie în preajma copiilor. În timpul liber, Adelinei îi place să citească, să călătorească şi şă descopere lucruri noi.

SIMONA HAIZEA
educatoare

Simona are 22 de ani și lucrează deja la Heidi de 4 ani. A absolvit liceul Johannes Honterus și Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. A făcut voluntariat în urma cu 6 ani la grădinița Heidi și atunci a hotărât ce vrea să se facă atunci când se face mare. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani și pe cel de 3-6 ani. Este o fire calma și răbdătoare, veșnic cu zâmbetul pe buze. În timpul liber îi place să citească și să se plimbe.

SILVANA BRAN
asistent educatoare

Silvana Bran este absolventă a Facultății de Turism-Management, dar și a cursului de asistent educator Montessori 3-6 ani din cadrul IMB. Are experiență de trei ani ca au-pair în Spania și face parte din echipa Heidi din 2018. Este căsătorită și mamă a unui băiețel de 5 ani. Timpul liber și-l petrece fie
în natură adunând frunze, castane și alte cele fie citind sau făcând puzzle.

JOHANNA EHRMAN
educatoare

Johanna este absolventă a liceului Johannes Honterus, începându-și cariera de educatoare imediat după absolvire. A lucrat și în alte grădinițe private din Brașov înainte de a se alătura echipei Heidi, în 2017.

Este studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Este și o mare iubitoare de animale.

MARI ILIESCU
asistent educatoare

Mari a făcut schimbarea din industria textilă în educație acum 10 ani. Face parte din echipa Heidi din 2015 fiind asistent de educatoare. Este plină de energie și zâmbește tot timpul. O parte din energie și din zâmbete le consumă cu cei 2 nepoți.

ADELINA JURAVLE
educatoare

Adelina Juravle a absolvit liceul pedagogic Mihai Viteazul din Sf. Gheorghe cu dublă specializare învățătoare-educatoare. A fost titulară  pe post de învățătoare, iar apoi a lucrat câțiva ani cu flori. Este mămica a doi copii, motiv pentru care a decis să devină educatoare deoarece a descoperit că este foarte incitant să lucreze cu preșcolarii. În timpul liber îi place să călătorească alături de cei mici.

CRISTINA DUMITRESCU ȘERBAN
asistent educatoare Montessori

Cristina este absolventă a Facultății de Artă Decorativă și Design a Universității de Artă din București, specialitatea pictură murală. De asemenea, a absolvit cursul de asistent de educator Montessori la Institutul Montessori București. A pictat și a lucrat la diferite
biserici în tehnica frescă și tehnica mozaic, dar a creat şi jucării cusute și din lemn pentru copii. Cristina are ca hobby-uri arta, ilustrațiile (cărți de povești) și designul de obiect și spații publice. Are un băiețel de 4 ani.

URSULA KONRADT
asistent educatoare
După ce a urmat toate instituțiile de învățământ în limba germană, limba ei maternă, acum Ursula le-o predă copiilor.

Face parte din echipa Heidi din 2015. Timpul liber și-l petrece alături de cei doi copii ai ei.

CLAUDIA GABOR
asistent educatoare

Claudia este absolventă a Facultății de Drept și Sociologie, specializarea Asistență  Socială din cadrul Universității Transilvania Brașov ȘI mama unui băiețel de aproape 6 ani. A lucrat ca bonă timp de 6 ani înainte să se alăture echipei de la Creșa Heidi, în 2017. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspunsul era „Mămică”, deci credem că i se potrivesc foarte bine creșarii. Este iubitoare de animale, iar în timpul liber îi place să iasă în natură cu familia.

GABRIELA DUMITRIU
educatoare creșă
Gabriela a lucrat ca bona trimp de 4 ani. A condus apoi  o
firmă ce avea ca principal obiect de activitate comerțul cu haine și jucării pentru
copii. A revenit la pasiune inițială, copiii, și a ales să se alăture echipei Heidi. Este
căsătorită, iar timpul liber și-l petrecere citind, vizionând piese de teatru sau
mergând la concerte de muzică.
MAIA DAN
educatoare

Maria-Magdalena (mai toată lumea îi spune Maia) are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Litere, în prezent, masterandă la programul de Studii de limba și literatura română. După ce a făcut practică pedagogică la o grădiniță, a decis că locul ei este alături de princhideii de la Heidi. Atunci când nu se joacă de-a prințesele sau nu construiește garaje pentru cele mai puternice camioane, Maiei îi place să călătorească, să citească și să petreacă timpul în aer liber.

ANI LANGA
educatoare

Ani, mamă a unui băiat de 16 ani, este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, lucrând în trecut în învățământ și apoi o perioadă mai lungă în domeniul financiar – contabil. Pasiunea si iubirea față de copii au adus-o din nou în acest domeniu. Face parte din echipa Heidi din 2018. În timpul liber îi place să călătorească și să petreacă timp alături de familie.

TIMEA PINȚEA
educatoare

Ea este Timea (prietenii îi spun Timi :D), licențiată în Psihologia Învățământului Primar și Preșcolar, respectiv în Limbi Moderne Aplicate (Germană-Engleză) în cadrul Universității Transilvania, din Brașov.

Cu o experiență de peste 10 ani cu cei mici, este de părere că fiecare zi petrecută cu mini oamenii de la grădi este o zi în care a mai învățat ceva. Prin activitățile zilnice cu copiii, simte că face acea schimbare în bine a lumii, care începe cu fiecare dintre noi. Îi vine ușor să fie educatoare, căci are o răbdare aproape fără margini, energie cât cuprinde, iar haosul creat de cei mici, intră în zona ei de comfort.

Provocările ei continuă și acasă, unde este întâmpinată de ceilalți 3 copii ai ei: Sonia, Max și soțul 🙂 Îi place să fie înconjurată de prieteni, să facă ture cu bița și să participe la concerte și festivaluri. Și ciocolata 😀

CAMELIA LOLEȘ
educatoare

Camelia, mamă a unei fetițe de 1 an și 11 luni și a unui băiețel de 4 ani și 9 luni, este absolventă a Universității Babeș – Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializare Psihopedagogie Specială. În prezent urmează cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar.
Timp de 13 ani a lucrat la librăria St. O. Iosif iar acum în cadrul Grădiniței Heidi are ocazia de a-și îndeplini visul de a lucra cu copiii.
De-a lungul anilor s-a implicat ca voluntar în mai multe proiecte în cadrul Scolii Speciale CRDEII – Cluj-Napoca, Grădinița Malteza – Cluj-Napoca, Școala Waldorf – Cluj-Napoca, Fundația Rafael – Codlea, Grup Informal Împreună Brașov.
Camelia este o fire veselă, jucăușă, empatica și plină de energie pozitivă. Iubește lectura, drumețiile si teatrul.

ANA CONSTANTIN
educatoare

Ana are 22 de ani și este absolventa a Facultății de Psihologie și Științele educației, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar. Este o fire zâmbitoare, mai tot timpul o vezi cu zâmbetul pe buze. Ana este începătoare in lucrul cu copiii, dar asta nu o descurajează sa facă parte din echipa Heidi, experiențele cu ei fiind legate de practica din facultate. Ana are și experiență de 2 ani și 8 luni în domeniul bancar. Iubește copiii și adoră să fie in preajma lor.
În timpul liber, îi place sa citească și mai ales sa călătorească.

IULIANA MAGDA HALLER
educatoare

Iulia, mama unui băiețel de 2 ani, este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar și a unui master în Consiliere Educațională. Pe parcursul anilor de studiu universitar, Iulia a lucrat ca educatoare într-o altă grădiniță privată din Brașov.
Ii place sa petreacă timpul liber cu familia și să călătorească.

CARMEN NECULAII
asistent educatoare

Carmen s-a reîntors la Heidi după ce a fost plecată din țară o perioadă. A fost parte din echipa Heidi în perioada 2016-2017.
Are 33 de ani și este absolventă a Facultăţii de Alimentație și Turism, inginer în industria alimentară.
A făcut voluntariat timp de 1 an și jumătate într-un centru pentru copii defavorizați, unde a primit formare în lucrul cu persoanele aflate în situație de risc social. Această experiență a convins-o că locul ei este lângă cei mici, motiv pentru care iubeşte să fie în preajma copiilor.
În timpul liber îi place să se relaxeze confecționând diverse bijuterii prin tehnica Quillling, ornamente și tablouri prin tehnica șervețelului.

IOANA LEFTER
educatoare

Ioana este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Avea de mică lipici la copii și crea foarte ușor relații de prietenie, iubea muzica și își dorea tare mult să-i bucure pe cei din jur cu interpretările sale. Venirea pe lume a nepoatei sale a reprezentat momentul declanșator pentru ceea ce este astăzi, confirmând dragostea mare pentru copii. Ioana este energică, înțelegătoare și creativă. Timpul liber și-l petrece citind, plimbându-se în natură sau realizând lucrări handmade (quilling, pictură etc.). Iubește animalele și pe cât posibil încearcă să le găsească adăpost celor necăjite.

ANAMARIA GHIȚAN
asistent educatoare

Ana este studentă a facultății de Psihologie si științele educației, în cadrul Universității Transilvania. Este o tânără energica, implicată în cadrul activităților desfășurate cu cei mici.

A terminat un liceu teoretic, din județul Buzău, realizând după terminarea celor patru ani de studiu că cel mai mult îi place să lucreze cu cei mici.

De-a lungul timpului a fost voluntar în centre de copii, unde a ajutat la formarea copiilor care nu aveau posibilități financiare.

Își propune să ajute la dezvoltarea copiilor și crearea unui start educațional cât mai eficient.

CRISTINA SIMA
asistent educatoare

Cristina este mama a trei copii – 4, 9 și 17ani. A petrecut 10 ani în UK, unde și-a început cariera în lucrul cu copii. A absolvit Stonebridge College, studiind NCFE CACHE Level 3 Diploma for the Early Years Workforce (Early Years Educator), apoi a profesat timp de 4 ani într-o grădiniță din UK. La întoarcerea în țară ne-a găsit pe noi 🙂

RALUCA GHEORGHIȚĂ
asistent educatoare
Raluca are 24 de ani și este studentă la Universitatea Transilvania, Facultatea de Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. A organizat tabere și a făcut voluntariat cu copii din familii defavorizate. Are experiență de babysitting atât În România cât și în UK. A absolvit cursul de asistent de educator Montessori 0-3 ani. Își dorește pentru generațiile următoare o altfel de educație, una care are la bază înțelegerea nevoilor fundamentale ale copiilor, de aceea a și ales Heidi 🙂
Este pasionată de multe domenii, petrecându-și timpul liber învățând despre psihologie, artă culinară, sustenabilitate și permacultură sau aventurându-se prin munți sau cutreierând cu bicicleta.
CLAUDIA HORVATH
asistent educatoare

Claudia, mămica a doi copii, este o persoană veselă, sociabilă căreia îi plac călătoriile, muzica, dansul și tot ce înseamnă produse handmade. Dragostea pentru copii și jocurile copilăriei ei (în care adesea juca rolul educatoarei) au constituit motivele pentru care a lăsat munca de birou din domeniul Resurse umane și contabilitate primară pentru a urma un curs de educator specializat. De acolo și până la a face parte din echipa Heidi a fost doar un pas.

DARIA FETEA
asistent educatoare

Daria are 22 de ani și este absolventa Facultății de Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. În timpul facultății a lucrat în alt domeniu.
Și-a descoperit pasiunea de a lucra cu copiii în sânul familiei, alături de cei 6 frățiori cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani.
Daria are și un hobby: în timpul liber face prăjituri și torturi pentru diferite evenimente.

ANCA RUDEI
asistent educatoare
Anca, mamă a 2 copii, este absolventă a Colegiului Universitar Pedagogic, specializarea  limba franceză. A lucrat ca profesoară timp de 1 an, după care a plecat in Franța, unde a a obținut o licență in turism. Frumusețile Parisului au ținut-o departe de România timp de 4 ani, însă dorul de țară a convins-o să se întoarcă acasă.
Din 2013 se ocupă cu activități pentru copii colaborând cu grădinițe, școli, locuri de joacă.
In timpul liber îi place să creeze, mergând mult pe reciclare și pe materiale din natură, iar in anul 2021 Anca a devenit Consilier în dezvoltare personală.
ALEXANDRA CĂLIN
asistent educatoare

Alexandra are 23 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Universității Transilvania din Brașov. A fost animator pentru petreceri de copii și îi place foarte mult dansul. Este pasionată de lectură și îi place să descopere jocuri noi alături de cei mici.

AMALIA MILITARU
asistent educatoare

Amalia are 21 de ani și este absolventă a Colegiului Național Pedagogic „Carol I” din Câmpulung Muscel, specializarea învățător-educator. A continuat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Universității Transilvania Brașov. Este educatoare de la vârsta de 18 ani lucrând în alte două grădinițe înainte de a face parte din echipa Heidi. Amaliei în timpul liber îi place să asculte muzică, să se plimbe și să gătească. Are ca hobby-uri fotografia și dansul popular.

SIMONA SCUMPU
asistent educatoare
Simona este studentă la Universitatea din Pitești, Facultatea de Științe ale Educației, specializare Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. După mai mulți ani lucrați în domeniul administrativ și economic, și-a descoperit pasiunea de a lucra cu copiii după ce a venit pe lume fetița ei, Vivienne, așa că a decis sa se implice în educație. De asemenea a mai lucrat ca profesor suplinitor de matematică și a avut propria afacere – un magazin cu hăinuțe pentru copii. În timpul liber îi place să facă drumeții, să asculte muzică și să gătească împreuna cu fetita ei.
CIPRIAN FERARU
bucătar

Ciprian are 45 de ani, este căsătorit și are un băiat. ”Sunt un român mai putin neaoş, o parte din străbunicii mei au locuit in Sicilia (Modica), iar ceilalți bunici lângă Brașov (Săcele)”.

Pasiunea pentru gastronomie şi talentul le-a moştenit de la bunica lui. ”Și acum bunica păstrează tradiţiile, încă mai bucătareste şi ne aşteaptă la ea ca pe un păr copt. Când eram mic, îmi plăcea să stau pe lângă ea în bucătărie, mai trăgeam cu ochiul la cum se prepară mâncărurile”.

Prima treaptă în cariera de bucătar a absolvit-o în Brașov. A continuat cu evenimente, cooking shows și atelierele de gătit pentru pasionații de artă culinară. A urmat apoi un curs de pregătire în Franța, în francaise cuisine.

Îi plac la nebunie fructele de mare și peștele. Cel mai mult îi place să pregătească dineuri regale.

Îi plac însă și copiii, așa că Ciprian face parte din echipa Heidi din 2021. Ca orice chef care se respectă și la noi la grădi iese din bucătărie și povestește cu ”clienții” despre bunătățurile pregătite. Copiii sunt topiți după el.

FILICA MUNTEAN
ajutor bucătar
Filica are 47 de ani, este căsătorită și are 2 copii. Face zilnic naveta de lângă Brașov. Înainte de a lucra la Heidi, a lucrat în restaurante și hoteluri.
MONICA LUCA
ajutor bucătar

Monica are 38 de ani, este căsătorită și este mamă a unei fetițe de 9 ani. Este
pasionată de gătit și de aceea a ales să ni se alăture.

IOANA LOGHINESCU
asistent medical

Ioana este asistent medical generalist, consultant în alăptare și mămică la Heidi de peste 5 ani. Face triajul medical zilnic.

LAURA BĂHNĂREANU
logoped

Laura este psiholog, logoped, psihoterapeut. A lucrat în cadrul DGASPC – terapie psihologică și logopedică cu copii cu cerințe educative speciale și la Spitalul de Psihiatrie Brașov – evaluare și terapie psihologică și logopedică. Odată ce avem nevoie de ea, Laura se prezintă la datorie: cântă, se joacă și povestește cu copiii.

LIDIA BUZURA
îngrijitor
Lidia a lucrat în tricotaje (a făcut muuuulte hăinuțe pentru bebeluși) înainte de a deveni ingrijitor la Heidi, în 2014. Îi place foarte tare să gătească și face prăjituri delicioase. Are un băiat de 10 ani.
MARIA FÂNARU
îngrijitor

Lidia a lucrat în tricotaje (a făcut muuuulte hăinuțe pentru bebeluși) înainte de a deveni ingrijitor la Heidi, în 2014. Îi place foarte tare să gătească și face prăjituri delicioase. Are un băiat de 10 ani.

CRISTINA MARTIN
îngrijitor

Cristina are 50 de ani și a lucrat ca agent de pază la o bancă timp de 11 ani. Pentru că îi plac foarte mult ordinea și curățenia a devenit parte din echipa Heidi.

KRISZTINA TIOC
îngrijitor
După 5 ani în care a avut grijă de soacra ei, imobilizată la pat, Krisztina a ales mediul prietenos de la Heidi, alăturându-se echipei noastre de curățenie. Krisztina are o fată de 30 de ani.
Back To Top