skip to Main Content
DAIANA RALUCA BENGA
psiholog, CEO
Daiana a preluat Grădinița Heidi în 2004. În prezent, se ocupă mai mult de partea educativă, de formarea personalului și de relația cu părinții.
Este licențiată în științe economice și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, formator, asistent de educatoare Montessori și Instructor de Aware Parenting.
Mai multe detalii despre ea găsești aici.

CARMEN DUȚĂ
asistent manager

Carmen are 51 de ani, este de profesie inginer și a lucrat în proiectare și în domeniul administrativ.
Are o fată de 23 de ani și îi place să citească, iubește vara și muzica formației Queen.
Este de departe cel mai bine organizată dintre noi toți.
LARISA GHIȚĂ
asistent manager

Larisa a studiat marketingul la Facultatea de Ştiințe Economice din Braşov şi a lucrat 8 ani în retail. Odată cu apariţia celor doi copii a descoperit că-i place să se joace cu cei mici şi s-a decis să se implice în educaţie. A început prin participarea la cursurile organizate în cadrul Academiei Heidi, apoi a continuat ca asistent de educator tot la Heidi. Din 2021 a devenit asistent manager. Larisa este responsabila resurselor umane și relațiilor Heidi cu toate instituțiile statului cu care aceasta colaborează (DSP, DSV, ISU, ITM, AJOFM etc).

OANA DRĂGULOIU
educatoare
Oana este absolventă a Liceului Pedagogic din Bârlad și a Facultății de Finanțe, Bănci și Contabilitate din Brașov și este educatoare la grădinița Heidi din 2007.
Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspundea: “învățătoare sau educatoare”.
Are formare în management educațional, gradul II didactic și a participat la numeroase cursuri de formare.
Este instructor de Sandtray Play in Education și de Germană prin artă al Academiei Heidi, iar timp de 3 ani a coordonat Seara de povești.
IOANA IFROSE
educatoare

Ioana, mamă a unei fetiţe de 5 ani,  este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Învățământ Primar și Preșcolar din 2011 și tot de atunci a reînceput joaca la grădiniță. De-a lungul acestor ani a predat la două grădinițe cu predare în limba germană.

A fost și este în continuare o mare iubitoare de pictură. A început ca mulți alți copii cu mâzgălitul pereților, apoi a urmat cursuri de pictură la Școala Populară de Arte și a avut câteva expoziții prin diverse localuri din Brașov. Este pasionată și de arta fotografică și încă foloseşte un aparat pe film. Îi place să se joace cu lutul.

ADRIANA BARBU
educatoare Montessori
Adriana este absolventă a Liceului Pedagogic și a Facultăţii de Sociologie şi Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov. Timp de 8 ani a făcut parte din echipa Teatrului Ion Creangă Bucureşti mai întâi ca sociolog, apoi ca Şef Departament Management Educaţional şi PR .
A absolvit cursul de educator Montessori organizat de MIB (Montessori Institute of Bucharest), iar din septembrie 2015 s-a alăturat echipei Heidi.
Îi plac drumeţiile montane, literatura, opera, teatrul şi călătoriile.
Unul din citatele preferate este: The longest journey starts with a single step.
LOREDANA HUTIUC
educatoare

Loredana este educatoare la grădinița Heidi din 2010 și lucrează cu copii din 2008. A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Filologie (română-germană) și un masterat în Literatură și Comunicare. Apoi a realizat ce își dorește cu adevărat și a absolvit și Facultatea de Științele Educației – Învățământ Primar și Preșcolar. Conduce un afterschool și este din când în când instructor al Academiei Heidi pentru cursul de Germană prin artă. Îi plac teatrul, opera și să călătorească. Loredana crede că arta îi ajută pe copii să își dezvolte personalitatea, să capete încredere în ei și să comunice mai bine.

MIHAELA RÂȘNOVEANU
educatoare
Mihaela și-a început cariera în lucrul cu copiii în Germania, imediat după ce a obținut un certificat european de cunoaștere a limbii germane.
Face parte din echipa Heidi din 2008 și este absolventă a Facultății de Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Are doi copii la școală și este pasionată de grădinărit, fiind responsabilă cu grădina noastră de legume.
Mihaela este și instructor al Academiei Heidi, ținând cursuri de Germană prin artă. De asemenea, alături de Cristina, organizează petreceri pentru copii în cadrul grădiniței.
CRISTINA JINGOI
educatoare
Cristina face parte din echipa Heidi din 2007 și este absolventă a Facultății de Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Înainte de a veni la Heidi a lucrat ca profesor de germană și engleză la liceu și ca ghid turistic la Cetatea Râșnov. A participat la majoritatea cursurilor și conferințelor dedicate părinților din cadrul Academiei Heidi.
Cristina este instructor al Academiei Heidi, ținând cursuri de Germană prin artă. De asemenea, alături de Mihaela, organizează petreceri pentru copii în cadrul grădiniței.
GEORGIANA ELENA SIMA
educatoare

Georgiana este absolventa Facultății de Psihologie și Științele Educației, având o experiență de 4 ani, activând atât în învățământul școlar primar, cât și în cel preșcolar.

Timpul liber și-l petrece lecturând cărți de psihologie, vizionând documentare aparținând diferitelor domenii. Georgianei îi place să călătorească și să viziteze varii locuri cu însemnătate istorică. De asemenea, ea este pasionată de desen, deși susține că talentul nu este de partea ei :)

MĂDĂLINA BULARCA
educatoare

Mădălina Bularca are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și
Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. A
interacționat cu copii de diferite vârste la un loc de joacă pentru copii la care a lucrat înainte de a face parte din echipa Heidi.
Este o persoană veselă, sociabilă, răbdătoare și adoră joaca cu cei mici.
Îi place să petreacă timpul liber cu familia, dar totodată, să călătorească și
să citească.

PAVLINA GHERLOVAN
educatoare

Pavlina are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Pedagogie, dar
și absolventă a Facultății de Psihologie (și-a folosit puterile magice ca să le facă pe
ambele). A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani și pe cel de 3-6 ani. În timpul liber
îi place să se plimbe, să coloreze și să citească multe povești pentru a-și alimenta
puterile magice.

ADELINA CĂLIN
educatoare

Adelina are 23 de ani şi este absolventă a Facultății de Litere,
specializarea română-germană. A făcut voluntariat 1 an într-un centru pentru copii defavorizați şi practică în gradiniță. Aceste experiențe au convins-o că locul ei este lângă cei mici, motiv pentru care iubeşte să fie în preajma copiilor. În timpul liber, Adelinei îi place să citească, să călătorească şi şă descopere lucruri noi.

SIMONA HAIZEA
educatoare

Simona are 22 de ani și lucrează deja la Heidi de 4 ani. A absolvit liceul Johannes Honterus și Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. A făcut voluntariat în urma cu 6 ani la grădinița Heidi și atunci a hotărât ce vrea să se facă atunci când se face mare. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani și pe cel de 3-6 ani. Este o fire calmă și răbdătoare, veșnic cu zâmbetul pe buze. În timpul liber îi place să citească și să se plimbe.

ADELINA JURAVLE
educatoare

Adelina Juravle a absolvit Liceul Pedagogic „Mihai Viteazul” din Sf. Gheorghe, cu dublă specializare învățătoare-educatoare. A fost titulară  pe post de învățătoare, iar apoi a lucrat câțiva ani cu flori. Este mămica a doi copii, motiv pentru care a decis să devină educatoare, descoperind că este foarte incitant să lucreze cu preșcolarii. În timpul liber îi place să călătorească alături de cei mici.

JOHANNA EHRMAN
educatoare

Johanna este absolventă a liceului Johannes Honterus, începându-și cariera de educatoare imediat după absolvire. A lucrat și în alte grădinițe private din Brașov înainte de a se alătura echipei Heidi, în 2017.

Este studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Este și o mare iubitoare de animale.

MARIA-MAGDALENA DAN
educatoare

Maria-Magdalena (mai toată lumea îi spune Maia) are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Litere, în prezent, masterandă la programul de Studii de Limba și Literatura Română. După ce a făcut practică pedagogică la o grădiniță, a decis că locul ei este alături de prichindeii de la Heidi. Atunci când nu se joacă de-a prințesele sau nu construiește garaje pentru cele mai puternice camioane, Maiei îi place să călătorească, să citească și să petreacă timpul în aer liber.

ANI LANGA
educatoare

Ani, mamă a unui băiat de 16 ani, este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, lucrând în trecut în învățământ și apoi o perioadă mai lungă în domeniul financiar – contabil.

Pasiunea si iubirea față de copii au adus-o din nou în acest domeniu. Face parte din echipa Heidi din 2018. În timpul liber îi place să călătorească și să petreacă timp alături de familie.

CLAUDIA GABOR
asistent educatoare creșă

Claudia este absolventă a Facultății de Drept și Sociologie, specializarea Asistență  Socială din cadrul Universității Transilvania Brașov. Ea este mama unui băiețel de aproape 6 ani. A lucrat ca bonă timp de 6 ani înainte să se alăture echipei de la Creșa Heidi, în 2017. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspunsul era „Mămică”, deci credem că i se potrivesc foarte bine creșarii. Este iubitoare de animale, iar în timpul liber îi place să iasă în natură cu familia.

ANCUȚA GROSAN

educatoare creșă

Ancuța este absolventă a Școlii Postliceale de educatori – puericultori și a Cursului de asistent educator Montessori 0-3 ani.

S-a alăturat echipei Heidi în anul 2016 și de atunci o vedem zilnic trebăluind ca o albinuță, plină de energie și voie bună.

Îi place să încurajeze copiii să experimenteze, să fie alături de ei și să îi ghideze pentru a dobândi abilități de autonomie personală.

GABRIELA DUMITRIU
educatoare creșă
Gabriela a lucrat ca bonă timp de 4 ani. A condus apoi  o
firmă ce avea ca principal obiect de activitate comerțul cu haine și jucării pentru
copii. A revenit la pasiunea inițială, copiii, și a ales să se alăture echipei Heidi. Este
căsătorită, iar timpul liber și-l petrecere citind, vizionând piese de teatru sau
mergând la concerte de muzică.
ANA-MARIA CHINDEA
educatoare

Ana-Maria este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar în cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Consideră că domeniul pe care l-a ales o caracterizează, deoarece este visul ei din copilărie, devenit realitate.

Ana–Maria este pasionată de lectură, fotografie și de drumeții lungi în natură.

DARIA FETEA
educatoare

Daria are 22 de ani și este absolventa Facultății de Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. În timpul facultății a lucrat în alt domeniu.
Și-a descoperit pasiunea de a lucra cu copiii în sânul familiei, alături de cei 6 frățiori cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani.
Daria are și un hobby: în timpul liber face prăjituri și torturi pentru diferite evenimente.

ALEXANDRA CĂLIN
 educatoare

Alexandra are 23 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

A fost animator pentru petreceri de copii și îi place foarte mult dansul.

Este pasionată de lectură și îi place să descopere jocuri noi alături de cei mici.

BIANCA LUCHIAN
educatoare

Bianca este absolventa Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie, promoția 2010.

Ea a locuit timp de doi ani în Germania, perioadă în care a aprofundat cunoștințele limbii germane, prin participarea la diverse cursuri și obținând atestări în acest sens. Revenită pe meleagurile țării mamă, fascinată fiind de unicitatea și diversitatea fiecărui copil, dar și de drumul pe care fiecare educatoare în parte îl parcurge pentru a putea descifra identitatea copiilor cu care lucrează, a decis să își dedice timpul acestui minunat domeniu.

Bianca a lucrat atât în cadrul a două grădinițe cu predare în limba germană, cât și în învățământul primar.

Printre pasiunile ei se numără gătitul, acompaniată fiind de băiețelul ei, lectura, călătoriile și grădinăritul.

TIMEA PINȚEA
educatoare

Ea este Timea (prietenii îi spun Timi :D), licențiată în Psihologia Învățământului Primar și Preșcolar, respectiv în Limbi Moderne Aplicate (Germană-Engleză) în cadrul Universității Transilvania, din Brașov.

Cu o experiență de peste 10 ani cu cei mici, este de părere că fiecare zi petrecută cu mini oamenii de la grădi este o zi în care a mai învățat ceva. Prin activitățile zilnice cu copiii, simte că face acea schimbare în bine a lumii, care începe cu fiecare dintre noi. Îi vine ușor să fie educatoare, căci are o răbdare aproape fără margini, energie cât cuprinde, iar haosul creat de cei mici, intră în zona ei de comfort.

Provocările ei continuă și acasă, unde este întâmpinată de ceilalți 3 copii ai ei: Sonia, Max și soțul :) Îi place să fie înconjurată de prieteni, să facă ture cu bița și să participe la concerte și festivaluri. Și ciocolata :D

GEANINA BOBOCEA
educatoare

Geanina este absolventa Liceului Pedagogic din Făgăraș, specializarea Educator-Învățător și a Facultății de Litere (română-engleză), din cadrul Universității Transilvania  șiiiiiii în prezent studentă în cadrul programului de masterat din domeniul Inovării Culturale, din cadrul aceleași facultăți.

Faptul că îi poate forma și îndruma pe cei mici în devenirea unor „oameni mari” este ceea ce a adus-o la noi la grădi.

În timpul ei liber, îi place să călătorească, să citească și să gătească.

MIHAELA PETRONELA BURLAN
educatoare

Ea este Petro, are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Transilvania din Brasov, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Petro spune despre ea că este începătoare în ceea ce privește lucrul cu copiii, acesta fiind și primul ei job după absolvirea facultății, însă nouă ni se pare că interacțiunea cu cei mici, grija și implicarea de care dă dovadă, îi vin natural.

În timpul liber îi place să călătorească și să descopere lucruri noi.

ANA CONSTANTIN
educatoare

Ana are 22 de ani și este absolventa Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Este o fire zâmbitoare, mai tot timpul o vezi cu zâmbetul pe buze. Ana este începătoare în lucrul cu copiii, dar asta nu o descurajează să facă parte din echipa Heidi, experiențele cu ei fiind legate de practica din facultate. Ana are și experiență de 2 ani și 8 luni în domeniul bancar. Iubește copiii și adoră să fie în preajma lor.
În timpul liber, îi place să citească și mai ales să călătorească.

IOANA LEFTER
educatoare

Ioana este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Avea de mică lipici la copii și crea foarte ușor relații de prietenie, iubea muzica și își dorea tare mult să-i bucure pe cei din jur cu interpretările sale. Venirea pe lume a nepoatei sale a reprezentat momentul declanșator pentru ceea ce este astăzi, confirmând dragostea mare pentru copii. Ioana este energică, înțelegătoare și creativă. Timpul liber și-l petrece citind, plimbându-se în natură sau realizând lucrări handmade (quilling, pictură etc.). Iubește animalele și pe cât posibil încearcă să le găsească adăpost celor necăjite.

CRISTINA STANCA
educatoare

Cristina este absolventă a Facultății de Psihologie si Științele Educației din cadrul Universității Transilvania, Brașov.

Activează în domeniul educației de mai bine de 6 ani, deoarece iubește lumea magică a copiilor, din care simte că veșnic are ceva de învățat.

În preajma copiilor se simte împlinită și fericită.

Cristina este o persoană veselă și ambițioasă, iar printre pasiunile ei se numără ieșirile în natură și dansul.

AMALIA MILITARU
educatoare

Amalia are 21 de ani și este absolventă a Colegiului Național Pedagogic „Carol I” din Câmpulung Muscel, specializarea învățător-educator. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Universității Transilvania Brașov. Este educatoare de la vârsta de 18 ani lucrând în alte două grădinițe înainte de a face parte din echipa Heidi. În timpul liber îi place să asculte muzică, să se plimbe și să gătească. Are ca hobby-uri fotografia și dansul popular.

SIMONA SCUMPU
asistent educatoare
Simona este studentă la Universitatea din Pitești, Facultatea de Științe ale Educației, specializare Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. După mai mulți ani lucrați în domeniul administrativ și economic, și-a descoperit pasiunea de a lucra cu copiii după ce a venit pe lume fetița ei, Vivienne, așa că a decis să se implice în educație. De asemenea a mai lucrat ca profesor suplinitor de matematică și a avut propria afacere – un magazin cu hăinuțe pentru copii. În timpul liber îi place să facă drumeții, să asculte muzică și să gătească împreună cu fetita ei.
GABI VÎLCU
asistent educatoare

Gabriela, mamă a unui băiat de 7 ani, este absolventa Școlii Postliceale Sanitare „Vasile Alecsandri”, specializarea Asistent Medical Generalist, lucrând în trecut atât în sistemul sanitar de stat, cât și în cel privat. În prezent este studentă în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Pasiunea și iubirea față de copii au adus-o în acest domeniu plin de aventuri. În timpul liber îi place să călătorească și să petreacă timp alături de cei dragi.

TĂBĂCARU ELENA
asistent educatoare

Elena este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială.

În prezent este studentă la master la Psihologie Educațională, Consiliere Școlară și Vocațională. Elena este de părere că studiile universitare i-au oferit șansa de a dezvolta competențe în domeniul educației, interacționând cu copii cu cerințe educative speciale, în timpul orelor de practică.

Ea este o persoană pozitivă, empatică, răbdătoare, perseverentă, organizată. Iubește copiii, drumețiile montate și animale.

ANCA URS
asistent educatoare

Anca are 28 de ani și este absolventa Facultății de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Resurse Umane.

Anul acesta a decis să lase 6 ani de muncă de birou în urmă pentru a scrie cât mai multe povești frumoase împreună cu copiii. Pasiunea pentru a sta și de a se implica în viața celor mici a început din adolescență. Mereu a considerat că are „lipici” la ei, iar încrederea celor din jur de a își lasă copiii cu ea, i-au întărit și confirmat că este potrivită acestui domeniu.
În timpul liber îi place să se plimbe cu cățelușa ei, Blackie. Printre pasiunile Ancăi se află gătitul, cititul și călătoriile.

CAMELIA LOLEȘ
asistent educatoare

Camelia, mamă a unei fetițe de 1 an și 11 luni și a unui băiețel de 4 ani și 9 luni, este absolventă a Universității Babeș – Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializare Psihopedagogie Specială. În prezent urmează cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Timp de 13 ani a lucrat la librăria St. O. Iosif iar acum în cadrul Grădiniței Heidi are ocazia de a-și îndeplini visul de a lucra cu copiii.
De-a lungul anilor s-a implicat ca voluntar în mai multe proiecte în cadrul Scolii Speciale CRDEII – Cluj-Napoca, Grădinița Malteza – Cluj-Napoca, Școala Waldorf – Cluj-Napoca, Fundația Rafael – Codlea, Grup Informal Împreună Brașov.
Camelia este o fire veselă, jucăușă, empatică și plină de energie pozitivă. Iubește lectura, drumețiile și teatrul.

CINTIA CRISTOLOVEANU 
asistent educatoare

Cintia, mama a unei fetițe de 4 ani și jumătate, este absolventă a Facultății de Drept, Știinte Juridice, Politice și Administrative. Este o fire artistică, veselă, sociabilă, empatică și răbdătoare. Îi plac teatrul, baletul, muzica, sportul. A fost artist acrobat în spectacole de televiziune, teatru și spectacole pentru copii.

Cintiei îi place să fie înconjurată de copii, să se joace cu ei și să facă diferite activități. În cadrul grădiniței are posibilitatea de a fi creativă și inventivă. Se simte minunat când se implică în jocurile copiilor, trezind în ei dorința de a descoperi și experimenta.

ADRIANA MARIA BĂILĂ
asistent educatoare

Adriana este studentă la școala postliceală FEG Brașov, specializarea Asistent Medical Radiolog.

Pasiunea pentru copii a descoperit-o atunci când a venit pe lume surioara ei mai mică. Grija pe care o poartă față de ea, a ajutat-o să descopere cât de mult îi plac de fapt copiii mici și interacțiunea cu aceștia.

Adriana este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață. Adoră să călătorească, îi place să citească și să asculte muzică. Are o pasiune mare și pentru animale, în mod deosebit pentru cățeii de talie mică.

CLAUDIA HORVATH
asistent educatoare

Claudia, mămica a doi copii, este o persoană veselă, sociabilă căreia îi plac călătoriile, muzica, dansul și tot ce înseamnă produse handmade. Dragostea pentru copii și jocurile copilăriei ei (în care adesea juca rolul educatoarei) au constituit motivele pentru care a lăsat munca de birou din domeniul Resurse Umane și Contabilitate Primară pentru a urma un curs de educator specializat. De acolo și până la a face parte din echipa Heidi a fost doar un pas.

CRISTINA SIMA
asistent educatoare

Cristina este mama a trei copii – 4, 9 și 17 ani. A petrecut 10 ani în UK, unde și-a început cariera în lucrul cu copii.

A absolvit Stonebridge College, studiind NCFE CACHE Level 3 Diploma for the Early Years Workforce (Early Years Educator), apoi a profesat timp de 4 ani într-o grădiniță din UK.

La întoarcerea în țară ne-a găsit pe noi :)

ANCA RUDEI
asistent educatoare
Anca, mamă a 2 copii, este absolventă a Colegiului Universitar Pedagogic, specializată pe limba franceză. A lucrat ca profesoară timp de 1 an, după care a plecat în Franța, unde a obținut o licență în turism. Frumusețile Parisului au ținut-o departe de România timp de 4 ani, însă dorul de țară a convins-o să se întoarcă acasă.
Din 2013 se ocupă cu activități pentru copii colaborând cu grădinițe, școli, locuri de joacă.
În timpul liber îi place să creeze, mergând mult pe reciclare și pe materiale din natură, iar în anul 2021 Anca a devenit Consilier în Dezvoltare Personală.
MARI ILIESCU
asistent educatoare

Mari a făcut schimbarea din industria textilă în educație acum 10 ani. Face parte din echipa Heidi din 2015 fiind asistent de educatoare. Este plină de energie și zâmbește tot timpul. O parte din energie și din zâmbete le consumă cu cei 2 nepoți.

SILVANA BRAN
asistent educatoare

Silvana Bran este absolventă a Facultății de Turism-Management, dar și a cursului de asistent educator Montessori 3-6 ani din cadrul IMB. Are experiență de trei ani ca au-pair în Spania și face parte din echipa Heidi din 2018. Este căsătorită și mamă a unui băiețel de 5 ani. Timpul liber și-l petrece fie în natură adunând frunze, castane și alte cele fie citind sau făcând puzzle.

SĂLCUȚAN CĂTĂLINA BIANCA
asistent educatoare
Bianca a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Științele ale Informării și ale Documentării din cadrul Universității București. În prezent este studentă la master în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Transilvania, specializarea Consiliere Școlară și Vocațională. Frumusețile Brașovului au făcut-o să aleagă Brașovul pentru a își continua studiile.
Dacă ar trebui să se caracterizeze printr-un cuvânt acela ar fi: copil. Este o fire prietenoasă, veselă, sociabilă, mereu cu o atitudine pozitivă. Bianca se adaptează cu ușurință situațiilor de criză, dând dovadă de răbdare, fermitate dar și consecvență, aceste aptitudini ajutându-o să își păstreze energia pe tot parcursul zilei.
Biancăi îi place să citească, să călătorească, să facă sport și să învețe lucruri noi despre tot ce înseamnă fotografia.
CRISTINA DUMITRESCU ȘERBAN
asistent educatoare Montessori

Cristina este absolventă a Facultății de Artă Decorativă și Design a Universității de Artă din București, specializarea Pictură Murală. De asemenea, a absolvit cursul de asistent de educator Montessori la Institutul Montessori București. A pictat și a lucrat la diferite
biserici în tehnica frescă și tehnica mozaic, dar a creat şi jucării cusute și din lemn pentru copii. Cristina are ca hobby-uri arta, ilustrațiile (cărți de povești) și designul de obiect și spații publice. Are un băiețel de 4 ani.

URSULA KONRADT
asistent educatoare
După ce a urmat toate instituțiile de învățământ în limba germană, limba ei maternă, acum Ursula le-o predă copiilor.

Face parte din echipa Heidi din 2015. Timpul liber și-l petrece alături de cei doi copii ai ei.

LAURA PĂDURARU
ajutor bucătar

Laura cunoaște foarte bine secretele bucătăriei, atât în ceea ce privește gustul mâncării, cât și calitatea acesteia, lucrând în trecut în cadrul unui restaurant cu specific românesc, iar mai apoi îmbrățișând postul de control de calitate, în cadrul unei firme locale.

Timpul liber și-l petrece alături de familie, ascultând muzică și dansând alături de fiica ei Anna Maria. De asemenea, Laura este pasionată de natură, de plimbări peste munți și dealuri.

FILICA MUNTEAN
bucătar
Filica are 47 de ani, este căsătorită și are 2 copii. Face zilnic naveta de lângă Brașov. Înainte de a lucra la Heidi, a lucrat în restaurante și hoteluri.
BUCUR ELENA
bucătar

Chimia este unul dintre secretele bucătăriei, lucru foarte bine știut și aplicat de către Bucur Elena, absolventă a Liceului de Chimie din Bacău. Elena este mamă a doi copii și fericita bunică a doi nepoți. Îi place să bucătărească de o viață. A lucrat 20 de ani în domeniul HORECA și se mândrește cu asta. Oportunitatea de a lucra într-o bucătărie și de a găti pentru copii reprezintă pentru ea o mare bucurie.

NARCIS COSMIN VICOL
bucătar

Cosmin s-a alăturat echipei Heidi anul acesta.

El vine cu un background impresionant, acumulând experiență de-a lungul anilor lucrând atât în țară, cât și în restaurante din străinătate, obținând certificări de specialitate și dezvoltându-se constant.

Cosmin este un om pasionat de bucătărie, lucru ce se simte și în bucatele gătite de acesta.

IOANA LOGHINESCU
asistent medical

Ioana este asistent medical generalist, consultant în alăptare și mămică la Heidi de peste 5 ani. Face triajul medical zilnic.

BOICU ANDRADA
asistent medical

Andrada este asistent medical cu o experiență în domeniu de peste 7 ani, în prezent activând atât într-un cabinet de medicină de familie, cât și pe secția de neonatologie. Fire energică și pozitivă, Andrada se declară fericită atunci când este înconjurată de copii :)

LAURA BĂHNĂREANU
logoped

Laura este psiholog, logoped, psihoterapeut. A lucrat în cadrul DGASPC – terapie psihologică și logopedică cu copii cu cerințe educative speciale și la Spitalul de Psihiatrie Brașov – evaluare și terapie psihologică și logopedică. Odată ce avem nevoie de ea, Laura se prezintă la datorie: cântă, se joacă și povestește cu copiii.

FLAVIA ROCHMAN
medic pediatru

Flavia este medic rezident pediatru la Spitalul de Copii Brașov, în ultimul an.

Se bucură să se alăture echipei Heidi și să îi cunoască pe toți copilașii care trec zi de zi pragul grădiniței.

A ales pediatria pentru că îi plac mult copiii, iar acum nu se poate imagina lucrând altfel decât înconjurată de copii. Își dorește să îi facă pe cei mici să se simtă în siguranță și lipsiți de teamă atunci când sunt consultați.

Flavia speră să poată colabora și cu părinții, astfel încât fiecare copil să se bucure de cât mai multe zile de grădi fără răceli.

LIDIA BUZURA
îngrijitor
Lidia a lucrat în tricotaje (a făcut muuuulte hăinuțe pentru bebeluși) înainte de a deveni ingrijitor la Heidi, în 2014. Îi place foarte tare să gătească și face prăjituri delicioase. Are un băiat de 10 ani.
CRISTINA MARTIN
îngrijitor

Cristina are 50 de ani și a lucrat ca agent de pază la o bancă timp de 11 ani. Pentru că îi plac foarte mult ordinea și curățenia a devenit parte din echipa Heidi.

KRISZTINA TIOC
îngrijitor
După 5 ani în care a avut grijă de soacra ei, imobilizată la pat, Krisztina a ales mediul prietenos de la Heidi, alăturându-se echipei noastre de curățenie. Krisztina are o fată de 30 de ani.
MARIA FÂNARU
îngrijitor

Maria este fan ordine și curățenie, doi factori esențiali pentru echipa noastră de îngrijitoare. Pe lângă acestea, ea este o fire pozitivă, plăcută.

Back To Top