skip to Main Content
DAIANA RALUCA COLCERIU
director general
Daiana a preluat Grădinita Heidi în 2004. În prezent, se ocupă doar de partea educativă, de formarea personalului și de relatia cu părintii. Este licentiată în știinte economice și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, formator, asistent de educatoare Montessori și Instructor de Aware Parenting. Mai multe detalii despre ea găsești aici.

DIANA CANCIU
director executiv

Diana este absolventă a Facultătii de Psihologie Pedagogie și a lucrat timp de 7 ani ca asistent social în Centrul Școlar pentru Educatie Incluzivă din Brașov. În 2013 a schimbat rolul de mamă la Heidi în cel de asociat și director executiv. Are grijă de partea administrativă și financiară a grădiniței. Are doi copii, îi plac călătoriile și aventurile în aer liber alături de familia sa.
LUMINIȚA MANOLE
director administrativ

Luminița a fost antrenor de șah, antreprenor și manager  înainte să facă parte din echipa Heidi. Din 2007 are grijă de relațiile Heidi cu toate instituțiile statului cu care aceasta colaborează (DSP, DSV, ISU, ITM, AJOFM etc), se asigură că respectăm condițiile impuse de legi (DDD, medicina muncii, PM și PSI etc) ș.a.m.d. Da, ea știe cele mai multe acronime dintre noi toți 🙂

Luminița este și antrenorul nostru de șah.

CARMEN DUȚĂ
asistent manager

Carmen are 51 de ani, este de profesie inginer și a lucrat în proiectare și în domeniul administrativ. Are o fată de 23 de ani și îi place să citească, iubește vara și muzica formației Queen. Este de departe cel mai bine organizată dintre noi toți.

OANA DRĂGULOIU
educatoare
Oana este absolventă a Liceului Pedagogic din Bârlad și a Facultătii de Finante, Bănci și Contabilitate din Brașov și este educatoare la grădinita Heidi din 2007. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspundea: “invătătoare sau educatoare”. Are formare în management educational, gradul II didactic și a participat la numeroase cursuri de formare. Este instructor de Santray Play in Education și de Germană prin artă al Academiei Heidi, iar timp de 3 ani a coordonat Seara de povești.
ADRIANA BARBU
educatoare Montessori
Adriana este absolventă a Liceului Pedagogic și a Facultăţii de Sociologie şi Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov. Timp de 8 ani a făcut parte din echipa Teatrului Ion Creangă Bucureşti mai întâi ca sociolog, apoi ca Şef Departament Management Educaţional şi PR .
A absolvit cursul de educator Montessori organizat de MIB (Montessori Institute of Bucharest), iar din septembrie 2015 s-a alăturat echipei Heidi.
Îi plac drumeţiile montane, literatura, opera, teatrul şi călătoriile.
Unul din citatele preferate este: The longest journey starts with a single step.
LOREDANA TODERIȚĂ
educatoare

Loredana este educatoare la grădinita Heidi din 2010 și lucrează cu copii din 2008. A absolvit Facultatea de Litere, specialitatea Filologie, grupa română-germană și un masterat în “Literatură și comunicare”. Apoi a realizat ce își dorește cu adevărat și a absolvit și Facultatea de Știintele Educatiei – Învățământ primar și preșcolar. Conduce un aftershool și este din când în când instructor al Academiei Heidi pentru cursul Germană prin artă. Îi plac teatrul, opera și să călătorească și crede că arta îi ajută pe copii să iși dezvolte personalitatea, să capete încredere în ei și să comunice mai bine.

MIHAELA RÂȘNOVEANU
educatoare
Mihaela și-a început cariera în lucrul cu copiii în Germania, imediat după ce a obtinut un certificat european de cunoaștere a limbii germane. Face parte din echipa Heidi din 2008. Are doi copii la școală și este pasionată de grădinărit, fiind responsabilă cu grădina noastră de legume.
CRISTINA JINGOI
educatoare
Cristina face parte din echipa Heidi din 2007. Inainte de a veni la Heidi a lucrat ca profesor de germană și engleză la liceu și ca ghid turistic la Cetatea Rasnov. A participat la aproape toate cursurile și conferințele dedicate părinților din cadrul Academiei Heidi. Cristina este responsabilă și cu comunicarea scrisă grădiniță-părinți.
MĂDĂLINA OLARU
educatoare

Mădălina este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului primar şi preşcolar și a unui master în Psihopedagogia preşcolarităţii mici şi timpurii. Face parte din echipa Heidi din 2016. Îi place să citească și să stea la povești cu toată lumea… mare și mică.

ANDREEA BĂNICĂ
educatoare
Andreea este absolventă a Colegiului Universitar Pedagogic Institutori și deținătoare de Sprach Diplom. A lucrat ca educatoare la Heidi timp de 6 ani. După o pauză de 3 ani, pe care i-a petrecut în Cipru, și încă 2 ani pe care i-a petrecut alături de primul ei fiu, Codrin, s-a reîntors la copii în 2015. E pasionată de pictură și o luptătoare îndârjită pentru drepturile animalelor.
ANCUȚA GROSAN
educatoare creșă
Ancuța este absolventă a Şcolii Postliceale de educator-puericultor, promoţia 1993 și deţine diploma de educator-puericultor atestată de  The National Nursery Examination Board, UK. A lucrat timp de 10 ani la Leagănul pentru copii nr 3 din Bucureşti, iar apoi, în urma transformării acestuia în Complexul Social de Servicii Sfântul Andrei, timp de 8 ani a fost educator-puericultor la Centrul de zi – Creşă. A lucrat și în Brașov la o creșă privată. A participat la diverse cursuri de perfecţionare continuă şi la un schimb de experienţă în creşe şi grădiniţe din Anglia. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani. Iubește copiii şi practică această meserie cu răbdare, ajutându-i în procesul lor de tranziţie de la o etapă la alta. Iubește și plimbările în natură şi muzica.
LARISA GHIȚĂ
asistent educatoare

Larisa a studiat marketingul la Facultatea de Ştiinţe Economice din Braşov şi a lucrat 8 ani în retail. Odată cu apariţia celor doi copii a descoperit că-i place să se joace cu cei mici şi s-a decis să se implice în educaţie. A început cu cursuri la Academia Heidi, apoi a continuat ca asistent de educator. Este o fire veselă, optimistă, dornică să petreacă cât mai mult timp în natură. Este o mare amatoare de teatru şi de lectură.

IOANA IFROSE
educatoare

Ioana, mamă a unei fetiţe de 3 ani,  este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializare  Învățământ Primar și Preșcolar din 2011 și tot de atunci a reînceput joaca la grădiniță. De-a lungul acestor ani a predat la două grădinițe cu predare în limba germană.

A fost și este în continuare o mare iubitoare de pictură. A început ca mulți alți copii cu mâzgălitul pereților, apoi a urmat cursuri de pictură la Școala Populară de Arte și a avut câteva expoziții prin diverse localuri din Brașov. Este pasionată și de arta fotografică și încă foloseşte un aparat pe film. Îi place să se joace cu lutul.

Este  susținătoare a mișcării fizice, având o perioadă de participări la curse de alergare, triatlon pe echipe, iubeşte biciclitul și excursiile.

ANDRADA ȘIȘCĂ
asistent educatoare

Andrada este absolventă a Facultatății de Sociologie și Comunicare și face parte din echipa Heidi din 2017. Este pasionată de pictură și muzică. Iubește să trezească spiritul creativ nativ al celor mici prin diverse activități motiv pentru care reușește mereu să smulgă zâmbetele acestora❤. Este o fire spontană și amuzantă iar prin lucrul cu cei mici face totul să pară o distracție. Andrada stă cu copiii de la grupa de nesomn și cu o parte din cei de la programul prelungit.

ADELINA CĂLIN
asistent educatoare

Adelina are 23 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Litere,
specializarea română-germană. A făcut voluntariat 1 an într-un centru pentru copii defavorizați şi practică in gradinită. Aceste experiențe au convins-o că locul ei este lângă cei mici, motiv pentru care iubeşte să fie în preajma copiilor. În timpul liber, Adelinei îi place să citească, să călătorească şi şă descopere lucruri noi.

MONICA ALEXANDRESCU
asistent educatoare

Monica Alexandrescu  este absolventă a Facultății de Științe și Litere din cadrul
Universității Petru Maior, Tg-Mureș, unde s-a specializat în matematică și informatică.
A lucrat ca programator din 2007 până în 2014, când a apărut pe lume băiețelul ei, Erik. La câteva luni după nașterea lui a descoperit educația Montessori, care a fascinat-o, așa că început să o pună în practică și acasă. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani și pe cel de 3-6 ani.
Acum își dorește să le fie alături celor mici în drumul spre descoperirea de sine cu
empatie și respect.

SILVANA BRAN
asistent educatoare

Silvana Bran este absolventă a Facultății de Turism-Management, dar și a cursului de asistent educator Montessori 3-6 ani din cadrul IMB. Are experiență de trei ani ca au-pair în Spania și face parte din echipa Heidi din 2018. Este căsătorită și mamă a unui băiețel de 5 ani. Timpul liber și-l petrece fie
în natură adunând frunze, castane și alte cele fie citind sau făcând puzzle.

PAVLINA GHERLOVAN
educatoare

Pavlina are 25 de ani și este absolventă a Facultății de Pedagogie, dar
și absolventă a Facultății de Psihologie (și-a folosit puterile magice ca să le facă pe
ambele). Este începătoare în lucrul cu copiii, iar experientele cu ei sunt legate de
practica din timpul facultății, de distracțiile cu copiii prietenilor precum și de
perioada pe care a petrecut-o până acum în cadrul grădiniței Heidi. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani și pe cel de 3-6 ani. În timpul liber
îi place să se plimbe, să coloreze și să citească multe povești pentru a-și alimenta
puterile magice.

MĂDĂLINA BULARCA
asistent educatoare

Mădălina Bularca are 24 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și
Știintele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului primar și preșcolar. A
interacționat cu copii de diferite vârste la un loc de joacă pentru copii la care a lucrat înainte de a face parte din echipa Heidi.
Este o persoană veselă, sociabilă, răbdătoare și adoră joaca cu cei mici.
Îi place să petreacă timpul liber cu familia, dar totodată, să călătorească și
să citească.

ADELINA JURAVLE
asistent educatoare

Adelina Juravle a absolvit liceul pedagogic Mihai Viteazul din Sf. Gheorghe cu dublă specializare învățătoare-educatoare. A fost titulară  pe post de învățătoare, iar apoi a lucrat câțiva ani cu flori. Este mămica a doi copii, motiv pentru care a decis să devină educatoare deoarece a descoperit că este foarte incitant să lucreze cu preșcolarii. În timpul liber îi place să călătorească alături de cei mici.

SIMONA HAIZEA
educatoare creșă

Simona are 20 ani și lucrează deja la Heidi de 2 ani. A absolvit liceul Johannes Honterus și in prezent este studentă în anul trei la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. A făcut voluntariat în urma cu trei ani la grădinița Heidi și atunci a hotărât ce vrea să se facă atunci când se face mare. A absolvit curs de asistent de educator Montessori 0-3 ani. Este o fire calma și răbdătoare, veșnic cu zâmbetul pe buze. În timpul liber îi place să citească și să se plimbe.

URSULA KONRADT
asistent educatoare
După ce a urmat toate instituțiile de învățământ în limba germană, limba ei maternă, acum Ursula le-o predă copiilor.

Face parte din echipa Heidi din 2015. Timpul liber și-l petrece alături de cei doi copii ai ei.

CLAUDIA GABOR
asistent educatoare

Claudia este absolventă a Facultății de Drept și Sociologie, specializarea Asistență  Socială din cadrul Universității Transilvania Brașov ȘI mama unui băiețel de aproape 6 ani. A lucrat ca bonă timp de 6 ani înainte să se alăture echipei de la Creșa Heidi, în 2017. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspunsul era „Mămică”, deci credem că i se potrivesc foarte bine creșarii. Este iubitoare de animale, iar în timpul liber îi place să iasă în natură cu familia.

JOHANNA EHRMAN
educatoare

Johanna este absolventă a liceului Johannes Honterus, începându-și cariera de educatoare imediat după absolvire. A lucrat și în alte grădinițe private din Brașov înainte de a se alătura echipei Heidi, în 2017. Este și o mare iubitoare de animale.

LORENA PRIPINĂ
asistent educatoare

Lorena a lucrat în domeniul resurselor umane înainte să devină bunică și să petreacă timp cu nepoțelul ei. De 2 ani este bunică și asistent la grupa Montessori, învățând o mulțime de lucruri de la Adriana și de la copii.

Cecilia Dan
asistente educatoare
Cecilia are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Litere din Brașov, iar în prezent urmează programul de masterat. Cel mai tare îi place să povestească despre ceea ce cunoaște cu ceilalți și să împartă zâmbete în stânga și în dreapta, iar preșcolarii de la Heidi au devenit ținta ei pentru a îndeplini aceste două lucruri.  În timpul liber preferă o carte bine scrisă, drumețiile și mersul cu rolele.
MARI ILIESCU
asistent educatoare

Mari a făcut schimbarea din industria textilă în educație acum 10 ani. Face parte din echipa Heidi din 2015 fiind asistent de educatoare. Este plină de energie și zâmbește tot timpul. O parte din energie și din zâmbete le consumă cu cei 2 nepoți.

MARIA PLATON
asistent educatoare

Maria este absolventă de liceu pedagogic și studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Învățământ primar și preșcolar. A lucrat în alte domenii până acum, dar hotărâtă fiind să se facă educatoare atunci când va fi mare, s-a alăturat în 2019 echipei Heidi.

ANA MARIA BLAJ
asistent educatoare

Ana Maria este mama unei fetițe vesele și jucăușe în vârstă de trei ani. Este
absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației, specializarea Pedagogia
Învățământului primar și preșcolar. Lucrează de 10 ani la o școală din Brașov, iar
după-amiezele și le petrece la Heidi distrându-se alături de copiii de la programul de nesomn și de cei de la programul lung. În timpul liber îi place să picteze, să danseze și să se plimbe în natură.

CRISTINA DUMITRESCU ȘERBAN
asistent educatoare

Cristina este absolventă a Facultății de Artă Decorativă și Design a Universității de Artă din București, specialitatea pictură murală. A pictat și a lucrat la diferite
biserici în tehnica frescă și tehnica mozaic, dar a creat şi jucării cusute și din lemn pentru copii. Cristina are ca hobby-uri arta, ilustrațiile (cărți de povești) și designul de obiect și spații publice. Are un băiețel de 2 ani.

CRISTIANA PLEȘCAN
asistent educatoare

Cristiana Ioana Pleşcan este proaspăt absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Stiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar. Înainte de a urma cursurile acestei facultăţi, Cristiana a făcut voluntariat timp de 2 ani la un club de copii, acolo dându-şi seama că asta ar vrea să facă de acum încolo. Cristinei îi place să citească, să călătorească cât mai mult şi cât mai departe şi totodată să fotografieze natura.

ANI LANGA
asistent educatoare

Ani are 42 de ani, este căsătorită și are un baiat de 12 ani. Este absolventă a Facultatății de Psihologie și Științele Educației lucrând în trecut în învățământ și apoi o perioadă lungă în domeniul financiar-contabil . Pasiunea și iubirea față de copii au adus-o din nou în acest domeniu. În timpul liber îi place să călătoreasă și să petreacă timp alături de familie.

GABRIELA DUMITRIU
asistent educatoare creșă

Gabriela a lucrat ca bona trimp de 4 ani. A condus apoi  o
firmă ce avea ca principal obiect de activitate comerțul cu haine și jucării pentru
copii. A revenit la pasiune inițială, copiii, și a ales să se alăture echipei Heidi. Este
căsătorită, iar timpul liber și-l petrecere citind, vizionând piese de teatru sau
mergând la concerte de muzică.

CORNELUȘA HÎRBU
asistent educatoare

Corneluşa are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie şi
Ştiințele Educației, specializarea Învățământ primar şi preşcolar. Deși are puțină
experiență în domeniu, este foarte pasionată. A ales grădinița Heidi pentru a descoperi frumusețile şi tainele copiilor.
În timpul liber îi place sa citească, să danseze şi să cânte.

DANA MARDARE
bucătar

Dana este absolventă de liceu economic, dar îi place foarte tare să lucreze în bucătărie. Acasă experimentează tot felul de rețete sănătoase. Are doi copii. Se asigură că în fiecare zi copiii au parte de feluri de mâncare delicioase și sănătoase.

SIMONA CĂLIN
ajutor bucătar

Simona are 45 de ani şi o fată de 20 de ani. Alături de colegele ei ajută la
preaparea hranei sănătoase şi gustoase de care au parte copiii şi personalul Heidi.

FILICA MUNTEAN
ajutor bucătar

Filica are 47 de ani, este căsătorită și are 2 copii. Face zilnic naveta de lângă Brașov. Înainte de a lucra la Heidi, a lucrat în restaurante și hoteluri.

MONICA LUCA
ajutor bucătar

Monica are 38 de ani, este căsătorită și este mamă a unei fetițe de 9 ani. Este
pasionată de gătit și de aceea a ales să ni se alăture.

LIDIA BUZURA
îngrijitor

Lidia a lucrat în tricotaje (a făcut muuuulte hăinuțe pentru bebeluși) înainte de a deveni ingrijitor la Heidi, în 2014. Îi place foarte tare să gătească și face prăjituri delicioase. Are un băiat de 10 ani.

CRISTINA MARTIN
îngrijitor

Cristina are 50 de ani și a lucrat ca agent de pază la o bancă timp de 11 ani. Pentru că îi plac foarte mult ordinea și curățenia a devenit parte din echipa Heidi.

MIA MELNICU
îngrijitor
Mia iubește copiii, dar și curățenia, motiv pentru care a ales să lucreze la Heidi. Are o fată adolescentă.
MARIA FÂNARU
Îngrijitor

Nela s-a mutat de curând cu familia la Brașov. De câteva luni face parte din echipa care se asigură că grădinița noastră este curată.

LAURA BĂHNĂREANU
Logoped și psiholog

Laura este psiholog, logoped, psihoterapeut. A lucrat în cadrul DGASPC – terapie psihologică și logopedică cu copii cu cerințe educative speciale și la Spitalul de Psihiatrie Brașov – evaluare și terapie psihologică și logopedică. Odată ce avem nevoie de ea, Laura se prezintă la datorie: cântă, se joacă și povestește cu copiii.

Ioana Loghinescu
Asistent medical

Ioana este asistent medical generalist, consultant în alăptare și mămică la Heidi de peste 5 ani. Face triajul medical zilnic.

Back To Top