Skip to content

frau

Frau Mariana, cum o știu zecile de copii care au trecut pe la Heidi, face parte din echipa noastră de aproape 11 ani. Cum bine a zis o mămică, “Frau Mariana este o instituție”.

Mariana a început munca având grijă de puiuți de pin și de molid la o pepinieră. Apoi, pentru scurt timp a făurit cărămidă refractară la fabrica Răsăritu’, urmând să aibă după aceea, timp de 16 ani, una dintre cele mai invidiate de către băieți meserii: a lucrat pe macara din-aia înaltă 🙂 Din 2005, este Zâna Curățeniei la Heidi și ajutor destoinic la grupele de creșă și grupele mici. Ne zâmbește la fiecare interacțiune, iar dacă nu se joacă cu un copil, sigur face o glumă 🙂

Are o fată, Claudia, în clasa a XII-a la Șaguna, care vrea să se facă medic, și un băiat, Marian, în anul III la Facultatea de Mate-Info, care deja lucrează într-o firmă de IT. Soțul ei este subofițer la MapN.

Îi place să își petreacă timpul liber, la țară, alături de părinți, îngrijind câmpul, grădina, via și animalele. I-ar plăcea să viziteze toată România.

–––

Această postare face parte din proiectul Grădinar în centrul atentiei. Deoarece dorim să ne cunoașteți mai bine, câte unul din membrii echipei Heidi va fi în centrul atenției. Ordinea în care vi prezentăm este ordinea în care au venit la Heidi.

La grădiniță, veți găsi prezentarea fiecăruia la grupa din care face parte sau, dacă face parte din toate grupele, o veți găsi la intrarea în birou. E bine să o găsiți pentru că lângă ea veți găsi Rama cu complimente, adică un loc în care puteți scrie de bine despre grădinarul din centrul atenției 🙂

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top