Skip to content

Avem o veste minunată: ne mutăm într-un sediu nou. Luăm ambele creșe, ambele grădinițe, cursurile pentru copii și pe cele pentru părinți organizate în cadrul Academiei Heidi și ne mutăm într-o casă mare și frumoasă, ce a fost construită pentru astfel de activități.

Vom avea săli mari cu multe geamuri, bloc alimentar (bucătărie proprie), curte, sală kinetică și sală senzorială și multe alte minunății. Înscriem copii pentru grupe de creșă de 1-2 ani și 2-3 ani, copii pentru grupe de grădiniță de 3-4 ani, 4-5 ani și 5-6 ani, copii de 3-6 ani pentru grupa Montessori.

Calendarul Academiei Heidi pentru următorul sezon va fi publicat în curând.

Vino să ne vizitezi și doar de curiozitate :)! Îți poți programa un tur de centru, cu poveste, la numărul de telefon 0727.220.959 – Daiana.

 

Apulum 3

This Post Has One Comment

  1. Numele meu este Cristina si am un baietel pe nume Cezar, de altfel un tanar absolvent Heidi. As vrea sa multumesc echipei Heidi si mai ales celor 3 doamne minutate care s-au ocupat cu atat de multa grija si dedicatie de dezvoltarea copilului meu: Mihaela (Miha), Corina (Cori) si Camelia (Cami). Din punctul nostru de vedere au fost 4 ani plini de momente emotinate si de bucurie. Cu ajutorul vostru, Cezar a avut parte de o copilarie minutata si a invatat ca imaginatie nu are limite si ca dorintele si visele pot deveni realitate. Va multumesc pentru colaborarea noastra si sper din tot sufletul ca noua casa sa fie plina de rasetele copiilor si sa va aduca multe impliniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top