Skip to content

cornelia

Cornelia face parte din echipa Heidi din 2005.

Și-a început cariera în 1991, la Casa de copii din Codlea, unde a lucrat atât cu copiii din grădiniță cât și cu școlarii, alături de care făcea teme. În 1996, s-a mutat la o grădiniță de stat în care a predat timp de 4 ani. După concediul de maternitate, a luat o scurtă pauză de la copii, încheind contracte și gestionând hârtii în departamentul de înghețată al unei fabrici de lactate. Deci a făcut copii fericiți și când nu a stat cu ei 🙂

În 2005, a preluat prima grupă de creșă (2-3 ani) de la Heidi. După 3 promoții de creșă (de câte un an, că pe vremea aceea primeam doar copii care aveau 2 ani), a trecut la grădiniță. În tot acest timp, a absolvit Facultatea de Științele Educației, și-a obținut definitivatul în învățământ și apoi gradul didactic II și a trimis două promoții la școală. Anul acesta a început din nou grupa mică. Tot la Heidi, ne-a ajutat enorm în procesul de acreditare a grădiniței, a coordonat sediul de pe Str Pictor Luchian, iar în prezent coordonează activitățile extracurriculare.

Este căsătorită cu Sorin, șef serviciu trafic la CFR Marfă, iar împreună îl au pe Alexandru, elev în clasa a VIII-a. În timpul liber, este susținător al lui Alex în turneele de tenis, merge în drumeții, se dă cu patinele și se plimbă cu bicicleta.

 

––––-

Această postare face parte din proiectul Grădinar în centrul atentiei. Deoarece dorim să ne cunoașteți mai bine, câte unul din membrii echipei Heidi va fi în centrul atenției. Ordinea în care vi prezentăm este ordinea în care au venit la Heidi.

La grădiniță, veți găsi prezentarea fiecăruia la grupa din care face parte sau, dacă face parte din toate grupele, o veți găsi la intrarea în birou. E bine să o găsiți pentru că lângă ea veți găsi Rama cu complimente, adică un loc în care puteți scrie de bine despre grădinarul din centrul atenției 🙂

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top