Skip to content

daiana ica

Daiana (pentru unii, Raluca pentru alții) a preluat Grădinița Heidi în 1 octombrie 2004, una dintre puținele grădinițe private din Brașov, la vremea aceea. A început cu foarte mult entuziasm și cu tare mult respect pentru copii și felul lor de a fi. Pe atunci avea câte puțin de lucru în fiecare „departament”: făcea contabilitatea primară și aprovizionarea, preda engleză și șah copiilor sau recruta personal. S-au întâmplat tare multe în cei peste 11 ani care au trecut de-atunci. O mică parte din poveste este AICI, iar o altă mică parte, AICI.

În prezent, este responsabilă cu comunicarea cu părinții copiilor înscriși la Heidi, cu promovarea grădiniței și cu proiectele educaționale și, implicit, relația cu educatoarele.

Este implicată și în Academia Heidi, atât ca manager cât și ca instructor de cursuri pentru părinți și ateliere pentru familie.

Scrie pe www.daiana.org și face parte din echipa națională de curling, sportul acela pe gheață, cu pietre și cu mături.

Este căsătorită cu Bogdan și trăiesc la Vulcan (la țară adică, la 20 de minute de Brașov). Îi plac vacile, grădina ei de legume și să gătească.

 

––––-

Această postare face parte din proiectul Grădinar în centrul atentiei. Deoarece dorim să ne cunoașteți mai bine, câte unul din membrii echipei Heidi va fi în centrul atenției. Ordinea în care vi prezentăm este ordinea în care au venit la Heidi.

La grădiniță, veți găsi prezentarea fiecăruia la grupa din care face parte sau, dacă face parte din toate grupele, o veți găsi la intrarea în birou. E bine să o găsiți pentru că lângă ea veți găsi Rama cu complimente, adică un loc în care puteți scrie de bine despre grădinarul din centrul atenției 🙂

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top