skip to Main Content

Activități pentru copiii și părinții din Brașov

După mulți ani de experiență, observând ce se întâmplă și în jurul nostru, am hotărât să ieșim din grădiniță și să oferim activități tuturor copiilor și părinților din Brașov.

Copiilor care încep grădinița la 3 ani le oferim Clubul piticilor. Părinților acestora le-am pregătit cursul Copilul de 1-3 ani: program, rutine, activități, dezvoltare emoțională.

Copiilor peste 3 ani le oferim cursuri complementare activităților de grădiniță sau școală, cursuri care să le dezvolte creativitatea, gândirea divergentă, stima de sine, inteligența emoțională. Detalii despre Cursul de vorbit în public, Atelierul de gătit sau cel de teatru, Cursurile de germană prin artă, Laboratorul de Științe, Cursul de bune maniere sau cel de Aventuri în aer liber găsiți pe site-ul Academiei Heidi, adică aici.

Pe părinți îi ajutăm să fie mai buni decât părinții lor aducând la Academia Heidi cei mai buni traineri de parenting. Astfel ei pot învăța la cursuri, workshopuri sau conferințe despre Inteligența copiilor, Plânsul și crizele de furie ale copiilor, Homeopatia în tratamentul copiilor, Primul ajutor premedical acordat copiilor, Stima de sine a copiilor, Alternative la recompense și pedepse. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Academiei Heidi, adică aici.

Partnerii Heidi

Toți avem un rol in educația generației viitoare. Suntem mai mult sau mai puțin activi, mai mult sau mai puțin implicați direct, dar orice gest poate influența viitorul copiilor noștri.
Partenerii Heidi au ințeles acest lucru și contribuie la educația copiilor de la Heidi și la educația copiilor care participă la proiectele organizate de noi.
Implicare poate insemna promovarea proiectelor de responsabilitate socială, ceaiul de la Seara de povești, contribuție financiară, suport de orice fel sau pur și simplu know-how.
Dacă dorești să te implici in vreun fel in proiectele noastre, nu ezita să ne contactezi.
Tinerii din ziua de mâine iți vor mulțumi :)!

Back To Top