Mărțișorul nostru

Anul acesta am făcut un soi de circuit al mărțișorului în comunitate.

2016-03-01 10.23.19Copiii au făcut mărțișoare, bineînțeles. O parte au fost făcute cu educatoarele și au fost dăruite mamelor. Cu drag, cu zâmbetul pe buze, cu mândrie. Și la făcut și la dat și la primit.

O altă parte (considerabilă, de altfel) din mărțișoarele făcute de copii au fost confecționate alături de câteva mămici implicate într-un proiect al Grupei părinților*. Acestea au fost apoi ambalate drăguț de către mămici și scoase la vânzare. Părinții le-au cumpărat și le-au dat mai departe. Altfel dai un mărțișor făcut de un copil din făină, sare și apă sau din paste făinoase 🙂 (Little) Hand made, că se poartă 🙂 Banii strânși îi donăm adăpostului Esthera. Le felicităm pe mămicile implicate și le mulțumim părinților darnici.

Noi am primit mărțișoare de la copii. Mulțumim părinților 🙂

hornarMămicile au primit mărțișor și de la noi. De mulți ani, tradiția la Heidi arată așa: în 1 Martie, un hornar cât se poate de adevărat, echipat cât se poate de real, le
așteaptă pe mămici în fața grădiniței cu ghiocei. Să le poarte noroc și să le ureze o primăvară frumoasă. Cu această ocazie, află și copiii de ce sunt atât de multe mărțișoare cu hornari 😉

Ne-am reamintit, așadar, cât de bine este să dai și cât de frumos este să primești.

O primăvară frumoasă să avem cu toții :)!

* Grupa părinților este formată din părinții de la creșa și grădinița Heidi dornici să se implice în comunitatea din Brașov. Avem deja mai multe proiecte despre care vă vom povesti curând.

Share Social

About the Author: Heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One comment

  • Liliana
    02.03.2016 at 12:27 PM

    Mulțumesc mult, Daiana, pentru că te implici în susținerea proiectelor sociale! Hugs 🙂