skip to Main Content
DAIANA RALUCA COLCERIU
director general
Daiana a preluat Grădinita Heidi în 2004. În prezent, se ocupă doar de partea educativă, de formarea personalului și de relatia cu părintii. Este licentiată în știinte economice și în psihologie, formator, asistent de educatoare Montessori și Instructor de Aware Parenting. Mai multe detalii despre ea găsești aici.

DIANA CANCIU
director executiv

Diana este absolventă a Facultătii de Psihologie Pedagogie și a lucrat timp de 7 ani ca asistent social în Centrul Școlar pentru Educatie Incluzivă din Brașov. Face parte din echipa Heidi din 2013. Are doi copii, îi plac călătoriile și aventurile în aer liber alături de familia sa.
LOREDANA TODIRIȚĂ
educatoare
Loredana este educatoare la grădinita Heidi din 2010 și lucrează cu copii din 2008. A absolvit Facultatea de Litere, specialitatea Filologie, grupa română-germană și un masterat în “Literatură și comunicare”. Apoi a realizat ce își dorește cu adevărat și a absolvit și Facultatea de Știintele Educatiei. Este instructor al Academiei Heidi pentru cursul Germană prin artă. Îi plac teatrul, opera și să călătorească și crede că arta îi ajută pe copii să iși dezvolte personalitatea, să capete încredere în ei și să comunice mai bine.
LUMINIȚA MANOLE
director administrativ

Luminița a fost antreprenor, manager și antrenor de șah înainte să facă parte din echipa Heidi. Din 2007 are grijă ca la Heidi curățenia să fie bec, becurile să ardă, hârtiile să fie predate la contabilitate și toate cele, fiind omul “bun la toate”.

Luminița este și antrenorul nostru de șah.

OANA DRĂGULOIU
Educatoare
Oana este absolventă a Liceului Pedagogic din Bârlad și a Facultătii de Finante, Bănci și Contabilitate din Brașov și este educatoare la grădinita Heidi din 2007. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspundea: “invătătoare sau educatoare”. Are formare în management educational, este înscrisă la gradul II didactic și a participat la numeroase cursuri de formare. Este instructor al Academiei Heidi, iar timp de 3 ani a coordonat Seara de povești.
ADRIANA BARBU
Educatoare Montessori
Adriana este absolventă a Liceului Pedagogic și a Facultăţii de Sociologie şi Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov. Timp de 8 ani a făcut parte din echipa Teatrului Ion Creangă Bucureşti mai întâi ca sociolog, apoi ca Şef Departament Management Educaţional şi PR .
A absolvit cursul de educator Montessori organizat de MIB (Montessori Institute of Bucharest), iar din septembrie 2015 s-a alăturat echipei Heidi.
Îi plac drumeţiile montane, literatura, opera, teatrul şi călătoriile.
Unul din citatele preferate este: The longest journey starts with a single step.
LOREDANA LUP
Educatoare Montessori

Lore are 27 de ani, este absolventă a Facultătii de Psihologie-Pedagogie și educatoare Montessori formată la Institutul Montessori București. După ce a absolvit cursul de asistent de educatoare, a zis foarte ușor Da provocării de a urma programul de 2 ani de formare ca educatoare Montessori. I-a ajutat timp de 2 ani pe toți membrii echipei Heidi să introducă din pedagogia Montessori la grupele la care lucrează, iar acum este educatoare la Grupa Montessori a grădiniței Heidi. Lore face parte din echipa noastră din 2007 și a fost educatoare atât la creșă cât și la grădiniță.

MIHAELA RÂȘNOVEANU
Educatoare
Mihaela și-a început cariera în lucrul cu copiii în Germania, imediat după ce a obtinut un certificat european de cunoaștere a limbii germane. Face parte din echipa Heidi din 2008. Are doi copii la școală și este pasionată de grădinărit, fiind responsabilă cu grădina noastră de legume.
CRISTINA JINGOI
Educatoare
Cristina face parte din echipa Heidi din 2007. Inainte de a veni la Heidi a lucrat ca profesor de germană și engleză la liceu și ca ghid turistic la Cetatea Rasnov. A participat la aproape toate cursurile și conferințele dedicate părinților din cadrul Academiei Heidi. Cristina este responsabilă și cu comunicarea scrisă grădiniță-părinți.
CRISTIANA COJOCARU
Educatoare

Cristiana a absolvit  Facultatea de Marketing, înainte de Facultatea de Psihologie. A  lucrat cu copii cu autism, iar din 2012 s-a alăturat echipei Heidi. Predă limba engleză ca activitate extracurriculară copiilor de la Heidi.

DANIELA MARTINAȘ
Educatoare, profesor pian
Dani este absolventă a Facultătii de Psihologie-Pedagogie. După ce a lucrat la un orfelinat timp de 7 ani, s-a alăturat echipei Heidi, în 2009. Este pasionată de decoratiuni și lucru manual, dar mai ales de pian. În afara orelor dedicate activităților educative de la grupa la care este educatoare, le predă copiilor din grădiniță ore de pian.
ROBERT STĂNEAȚĂ
Asistent educatoare
Robert a urmat cursurile Facultătii de Psihologie și Științele Educației – Pedagogia Învătământului primar și preșcolar. A fost profesor suplinitor de religie, entertainer la un loc de joacă pentru copii, iar din 2013 face parte din echipa Heidi.
LIDIA DINCĂ
Educatoare

Lidia a lucrat timp de 16 ani ca educatoare la Hetea, înainte să devină parte din echipa Heidi, în 2015. Are o fetiță, cântă la chitară și este pasionată de meșterit decorațiuni.

ANDREEA BĂNICĂ
Educatoare
Andreea este absolventă a Colegiului Universitar  Pedagogic Institutori și deținătoare de Sprach Diplom. A lucrat ca educatoare la Heidi timp de 6 ani. După o pauză de 3 ani, pe care i-a petrecut în Cipru, și încă 2 ani pe care i-a petrecut alături de fiul ei, Codrin, s-a reîntors la copii. E pasionată de pictură și o luptătoare îndârjită pentru drepturile animalelor.
ANCUȚA GROSAN
Educatoare creșă
Ancuța este absolventă a Şcolii Postliceale de educator-puericultor, promoţia 1993 și deţine diploma de educator-puericultor atestată de  The National Nursery Examination Board, UK. A lucrat timp de 10 ani la Leagănul pentru copii nr 3 din Bucureşti, iar apoi, în urma transformării acestuia în Complexul Social de Servicii Sfântul Andrei, timp de 8 ani a fost educator-puericultor la Centrul de zi – Creşă. A lucrat și în Brașov la o creșă privată. A participat la diverse cursuri de perfecţionare continuă şi la un schimb de experienţă în creşe şi grădiniţe din Anglia. Iubește copiii şi practică această meserie cu răbdare, ajutându-i în procesul lor de tranziţie de la o etapă la alta. Iubește și plimbările în natură şi muzica.
CORINA BENCZE
Educatoare creșă

Deși este de formatie infirmieră, Corina lucrează ca educatoare la creșa Heidi din 2007. A urmat un curs de baby-sitter și participă la programul de formare Heidi. Iubește copiii din tot sufletul, iar calmul ei reușește să îi liniștească pe copii de fiecare dată.

URSULA KONRADT
Asistent educatoare
După ce a urmat toate instituțiile de învățământ în limba germană, limba ei maternă, acum Ursula le-o predă copiilor.
ADELINA HANTEA
Asistent educatoare
Adelina este studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Știintele Educatiei. A ales această specializare după ce a lucrat la Heidi ca asistent educator timp de un an. Este o persoană energică, caldă, răbdătoare, altruistă, ce reușește să-și mențină mereu zâmbetul pe buze. În timpul liber îi place să călătorească, să fie înconjurată de cei dragi, să citească, iubește animalele și respectă natura.
ALINA COMĂNICI
Educatoare

Alina este licențiată în asistență socială, dar a lucrat ca educatoare timp de 8 ani. Știe să cânte, se pricepe la făcut și prelucrat fotografii și îi place să viziteze locuri noi.

MĂDĂLINA OLARU
Asistent educatoare
Mădălina are 22 de ani, este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului primar şi preşcolar și masterandă în Psihopedagogia preşcolarităţii mici şi timpurii. Îi place să citească și să stea la povești cu toată lumea… mare și mică.
CARMEN NECULAII
Asistent educatoare
Carmen este inginer în domeniul produselor alimentare. După mai bine de un an de voluntariat la un afterschool, s-a decis să schimbe domeniul. Face multe drumeții și făurește bijuterii hand-made
NICOLETA BORGOVAN
Bucătar

Nicoleta a lucrat în mai multe bucătării înainte să pună sarea în bucatele noastre. Îi place foarte tare ceea ce face. Are două fete, una dintre ele la gimnaziu și una la liceu.

MARIA ROTARU
Îngrijitor
LIDIA BUZURA
Ingrijitor
Lidia a lucrat în tricotaje (a făcut muuuulte hăinuțe pentru bebeluși) înainte de a deveni ingrijitor la Heidi, în 2014. Îi place foarte tare să gătească și face prăjituri delicioase. Are un băiat de 10 ani.
VALERICA MIHAI
Bucătar

Vali a lucrat în mai multe bucătării de restaurant înainte să învețe la Heidi despre mâncarea sănătoasă. De 3 ani are grijă de bunătățile copiilor noștri.

MARIA GHIMBĂȘAN
Ajutor bucătar

Și Maria a făcut trecerea de la restaurant la grădiniță. E tare zâmbăreață și mult mai bine-dispusă de când gătește pentru copii.

BEATRICE PINTILIE
Ingrijitor
Beatrice s-a întors de peste mări și țări și le ajută pe educatoarele de la Heidi să îi îngrijească pe copii, cu drag și spor.
MARIA FÂNARU
Îngrijitor

Nela s-a mutat de curând cu familia la Brașov. De câteva luni face parte din echipa care se asigură că grădinița noastră este curată.

LAURA BĂHNĂREANU
Logoped și psiholog

Laura este psiholog, logoped, psihoterapeut. A lucrat în cadrul DGASPC – terapie psihologică și logopedică cu copii cu cerințe educative speciale și la Spitalul de Psihiatrie Brașov – evaluare și terapie psihologică și logopedică. Odată ce avem nevoie de ea, Laura se prezintă la datorie: cântă, se joacă și povestește cu copiii.

RODICA STOIAN
Medic
Doamna doctor Rodica Stoian a  absolvit Liceul Sanitar Drobeta-Turnu Severin și Facultatea de medicina generală Bucureşti. Este medic specialist în medicină de familie, din 2001. Înainte de facultate a fost asistent medical. A urmat cursuri de specializre în apifitoterapie, acupunctură, homeopatie, gemoterapie sau aromoterapie.
Back To Top