skip to Main Content
DAIANA RALUCA COLCERIU
director general
Daiana a preluat Grădinita Heidi în 2004. În prezent, se ocupă doar de partea educativă, de formarea personalului și de relatia cu părintii. Este licentiată în știinte economice și psiholog în Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, formator, asistent de educatoare Montessori și Instructor de Aware Parenting. Mai multe detalii despre ea găsești aici.

DIANA CANCIU
director executiv

Diana este absolventă a Facultătii de Psihologie Pedagogie și a lucrat timp de 7 ani ca asistent social în Centrul Școlar pentru Educatie Incluzivă din Brașov. În 2013 a schimbat rolul de mamă la Heidi în cel de asociat și director executiv. Are grijă de partea administrativă și financiară a grădiniței. Are doi copii, îi plac călătoriile și aventurile în aer liber alături de familia sa.
LOREDANA TODIRIȚĂ
educatoare
Loredana este educatoare la grădinita Heidi din 2010 și lucrează cu copii din 2008. A absolvit Facultatea de Litere, specialitatea Filologie, grupa română-germană și un masterat în “Literatură și comunicare”. Apoi a realizat ce își dorește cu adevărat și a absolvit și Facultatea de Știintele Educatiei – Învățământ primar și preșcolar. Conduce un aftershool și este din când în când instructor al Academiei Heidi pentru cursul Germană prin artă. Îi plac teatrul, opera și să călătorească și crede că arta îi ajută pe copii să iși dezvolte personalitatea, să capete încredere în ei și să comunice mai bine.
LUMINIȚA MANOLE
director administrativ

Luminița a fost antreprenor, manager și antrenor de șah înainte să facă parte din echipa Heidi. Din 2007 are grijă de relațiile Heidi cu toate instituțiile statului cu care aceasta colaborează.

Luminița este și antrenorul nostru de șah.

OANA DRĂGULOIU
educatoare
Oana este absolventă a Liceului Pedagogic din Bârlad și a Facultătii de Finante, Bănci și Contabilitate din Brașov și este educatoare la grădinita Heidi din 2007. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspundea: “invătătoare sau educatoare”. Are formare în management educational, gradul II didactic și a participat la numeroase cursuri de formare. Este instructor al Academiei Heidi, iar timp de 3 ani a coordonat Seara de povești.
ADRIANA BARBU
educatoare Montessori
Adriana este absolventă a Liceului Pedagogic și a Facultăţii de Sociologie şi Drept din cadrul Universităţii Transilvania Braşov. Timp de 8 ani a făcut parte din echipa Teatrului Ion Creangă Bucureşti mai întâi ca sociolog, apoi ca Şef Departament Management Educaţional şi PR .
A absolvit cursul de educator Montessori organizat de MIB (Montessori Institute of Bucharest), iar din septembrie 2015 s-a alăturat echipei Heidi.
Îi plac drumeţiile montane, literatura, opera, teatrul şi călătoriile.
Unul din citatele preferate este: The longest journey starts with a single step.
LOREDANA LUP
educatoare Montessori

Lore este absolventă a Facultătii de Psihologie-Pedagogie și educatoare Montessori formată la Institutul Montessori București. După ce a absolvit cursul de asistent de educatoare, a zis foarte ușor Da provocării de a urma programul de 2 ani de formare ca educatoare Montessori. I-a ajutat timp de 2 ani pe toți membrii echipei Heidi să introducă din pedagogia Montessori la grupele la care lucrează, iar acum este educatoare la una dintre grupele Montessori. Lore face parte din echipa noastră din 2007 și a fost educatoare atât la creșă cât și la grădiniță. Are o fetiță de 2 ani.

MIHAELA RÂȘNOVEANU
educatoare
Mihaela și-a început cariera în lucrul cu copiii în Germania, imediat după ce a obtinut un certificat european de cunoaștere a limbii germane. Face parte din echipa Heidi din 2008. Are doi copii la școală și este pasionată de grădinărit, fiind responsabilă cu grădina noastră de legume.
CRISTINA JINGOI
educatoare
Cristina face parte din echipa Heidi din 2007. Inainte de a veni la Heidi a lucrat ca profesor de germană și engleză la liceu și ca ghid turistic la Cetatea Rasnov. A participat la aproape toate cursurile și conferințele dedicate părinților din cadrul Academiei Heidi. Cristina este responsabilă și cu comunicarea scrisă grădiniță-părinți.
MĂDĂLINA OLARU
educatoare

Mădălina este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Pedagogia Învăţământului primar şi preşcolar și a unui master în Psihopedagogia preşcolarităţii mici şi timpurii. Face parte din echipa Heidi din 2016. Îi place să citească și să stea la povești cu toată lumea… mare și mică.

ANDREEA BĂNICĂ
educatoare
Andreea este absolventă a Colegiului Universitar  Pedagogic Institutori și deținătoare de Sprach Diplom. A lucrat ca educatoare la Heidi timp de 6 ani. După o pauză de 3 ani, pe care i-a petrecut în Cipru, și încă 2 ani pe care i-a petrecut alături de fiul ei, Codrin, s-a reîntors la copii. E pasionată de pictură și o luptătoare îndârjită pentru drepturile animalelor.
ANCUȚA GROSAN
educatoare creșă
Ancuța este absolventă a Şcolii Postliceale de educator-puericultor, promoţia 1993 și deţine diploma de educator-puericultor atestată de  The National Nursery Examination Board, UK. A lucrat timp de 10 ani la Leagănul pentru copii nr 3 din Bucureşti, iar apoi, în urma transformării acestuia în Complexul Social de Servicii Sfântul Andrei, timp de 8 ani a fost educator-puericultor la Centrul de zi – Creşă. A lucrat și în Brașov la o creșă privată. A participat la diverse cursuri de perfecţionare continuă şi la un schimb de experienţă în creşe şi grădiniţe din Anglia. Iubește copiii şi practică această meserie cu răbdare, ajutându-i în procesul lor de tranziţie de la o etapă la alta. Iubește și plimbările în natură şi muzica.
CORINA BENCZE
educatoare creșă

Deși este de formatie infirmieră, Corina lucrează ca educatoare la creșa Heidi din 2007. A urmat un curs de baby-sitter și participă la programul de formare Heidi. Iubește copiii din tot sufletul, iar calmul ei reușește să îi liniștească pe copii de fiecare dată.

URSULA KONRADT
asistent educatoare
După ce a urmat toate instituțiile de învățământ în limba germană, limba ei maternă, acum Ursula le-o predă copiilor.
CLAUDIA GABOR
asistent educatoare

Claudia este absolventă a Facultății de Drept și Sociologie, specializarea Asistență  Socială din cadrul Universității Transilvania Brașov ȘI mama unui băiețel de aproape 6 ani. A lucrat ca bonă timp de 6 ani înainte să se alăture echipei de la Creșa Heidi, în 2017. Când era mică și cineva o întreba ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspunsul era „Mămică”, deci credem că i se potrivesc foarte bine creșarii. Este iubitoare de animale, iar în timpul liber îi place să iasă în natură cu familia.

LARISA GHIȚĂ
asistent educatoare

Larisa a studiat marketingul la Facultatea de Ştiinţe Economice din Braşov şi a lucrat 8 ani în retail. Odată cu apariţia celor doi copii a descoperit că-i place să se joace cu cei mici şi s-a decis să se implice în educaţie. A început cu cursuri la Academia Heidi, apoi a continuat ca asistent de educator. Este o fire veselă, optimistă, dornică să petreacă cât mai mult timp în natură. Este o mare amatoare de teatru şi de lectură.

IOANA IFROSE
educatoare

Ioana, mamă a unei fetiţe de 2 ani,  este absolventă a Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializare  Învățământ Primar și Preșcolar din 2011 și tot de atunci a reînceput joaca la grădiniță. De-a lungul acestor ani a predat la două grădinițe cu predare în limba germană.

A fost și este în continuare o mare iubitoare de pictură. A început ca mulți alți copii cu mâzgălitul pereților, apoi a urmat cursuri de pictură la Școala Populară de Arte și a avut câteva expoziții prin diverse localuri din Brașov. Este pasionată și de arta fotografică și încă foloseşte un aparat pe film. Îi place să se joace cu lutul.

Este  susținătoare a mișcării fizice, având o perioadă de participări la curse de alergare, triatlon pe echipe, iubeşte biciclitul și excursiile.

ANDRADA ȘIȘCĂ
asistent educatoare

Andrada este studentă în anul trei la Facultatea de Sociologie și Comunicare și face parte din echipa Heidi din 2017. Este pasionată de pictură și muzică. Iubește să trezească spiritul creativ nativ al celor mici prin diverse activități motiv pentru care reușește mereu să smulgă zâmbetele acestora❤. Este o fire spontană și amuzantă iar prin lucrul cu cei mici face totul să pară o distracție. Andrada stă cu copiii de la grupa de nesomn și cu o parte din cei de la programul prelungit.

JOHANNA EHRMAN
educatoare

Johanna este absolventă a liceului Johannes Honterus, începându-și cariera de educatoare imediat după absolvire. A lucrat și în alte grădinițe private din Brașov înainte de a se alătura echipei Heidi, în 2017. Este și o mare iubitoare de animale.

LORENA PRIPINĂ
asistent educatoare

Lorena a lucrat în domeniul resurselor umane înainte să devină bunică și să petreacă timp cu nepoțelul ei. De 2 ani este bunică și asistent la grupa Montessori, învățând o mulțime de lucruri de la Adriana și de la copii.

PETRONELA GORAN
asistent educatoare

Petronela, deși este absolventă a unei facultăţi de management, a lucrat o perioadă la o grădinița din București. Revenind la Brașov, a ales să ni se alăture, fiind asistent de educatoare la creșă. Este căsătorită și are un băiat în vârstă de 5 ani. Este o fire blândă, răbdătoare şi mereu dornică să descopere lucruri noi.

MARI ILIESCU
asistent educatoare

Mari a făcut schimbarea din industria textilă în educație acum 10 ani. Face parte din echipa Heidi din 2015 fiind asistent de educatoare. Este plină de energie și zâmbește tot timpul. O parte din energie și din zâmbete le consumă cu cei 2 nepoți.

MONICA ONECI
asistent educatoare

Monica este mămică în curs de perfecţionare şi are două fetiţe minunate. Înainte să devină asistent de educator a lucrat în domeniul carţilor şi al jucăriilor. Îi plac produsele de îngrijire a pielii realizate handmade din produse naturale, motiv pentru care le ”gătește” la cerere. O atrag instrumentele muzicale și îi place lectura.

BIANCA FLOROIU
asistent educatoare

 Bianca este absolventă a Facultății de Psihologie și Stiințele
Educației din Brașov, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. În timpul liber îi place să iasă în natură cu familia, să meargă la cumpărături și să citească cărți. Este o persoană calmă, iubitoare și sociabilă și adoră copiii și animalele.

CRISTINA DUMITRESCU ȘERBAN
asistent educatoare

Cristina este absolventă a Facultății de Artă Decorativă și Design a Universității de Artă din București, specialitatea pictură murală. A pictat și a lucrat la diferite
biserici în tehnica frescă și tehnica mozaic, dar a creat şi jucării cusute și din lemn pentru copii. Cristina are ca hobby-uri arta, ilustrațiile (cărți de povești) și designul de obiect și spații publice. Are un băiețel de 2 ani.

CRISTIANA PLEȘCAN
asistent educatoare

Cristiana Ioana Pleşcan este proaspăt absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Stiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar. Înainte de a urma cursurile acestei facultăţi, Cristiana a făcut voluntariat timp de 2 ani la un club de copii, acolo dându-şi seama că asta ar vrea să facă de acum încolo. Cristinei îi place să citească, să călătorească cât mai mult şi cât mai departe şi totodată să fotografieze natura.

OANA PETRE
asistent educatoare

Oana este studentă în ultimul an la Facultatea de Sociologie și Comunicare,
specializarea Comunicare și Relații Publice. Este o persoană energică, prietenoasă,
optimistă și îi place întotdeauna să fie înconjurată de oameni. În timpul liber îi place să călătorească, să citească și să fie alături de familie și prieteni. Va face parte din echipa Heidi peste vară, dar sperăm să se reîntoarcă deoarece copiii o adoră deja.

NICOLETA BORGOVAN
Bucătar

Nicoleta a lucrat în mai multe bucătării înainte să pună sarea în bucatele noastre. Îi place foarte tare ceea ce face. Are două fete, una dintre ele la gimnaziu și una la liceu.

DANA MARDARE
ajutor bucătar

Dana este absolventă de liceu economic, dar îi place foarte tare să lucreze în bucătărie. Acasă experimentează tot felul de rețete sănătoase. Are doi copii.

SIMONA CĂLIN
ajutor bucătar
LIDIA BUZURA
îngrijitor

Lidia a lucrat în tricotaje (a făcut muuuulte hăinuțe pentru bebeluși) înainte de a deveni ingrijitor la Heidi, în 2014. Îi place foarte tare să gătească și face prăjituri delicioase. Are un băiat de 10 ani.

MARIA ROTARU
ajutor bucătar
MIA MELNICU
îngrijitor
Mia iubește copiii, dar și curățenia, motiv pentru care a ales să lucreze la Heidi. Are o fată adolescentă.
MARIA FÂNARU
Îngrijitor

Nela s-a mutat de curând cu familia la Brașov. De câteva luni face parte din echipa care se asigură că grădinița noastră este curată.

LAURA BĂHNĂREANU
Logoped și psiholog

Laura este psiholog, logoped, psihoterapeut. A lucrat în cadrul DGASPC – terapie psihologică și logopedică cu copii cu cerințe educative speciale și la Spitalul de Psihiatrie Brașov – evaluare și terapie psihologică și logopedică. Odată ce avem nevoie de ea, Laura se prezintă la datorie: cântă, se joacă și povestește cu copiii.

Ioana Loghinescu
Asistent medical

Ioana este asistent medical generalist, consultant în alăptare și mămică la Heidi de peste 5 ani. Face triajul medical zilnic.

Back To Top